„Facebook este reţeaua socială a momentului, de aceea am considerat oportună lansarea unui magazin online pe această platformă atât de populară şi printre utilizatorii din România”, spune Teodor Cimpoeşu. „Vrem să fim acolo unde sunt şi clienţii noştri, vrem să discutăm cu ei şi să-i încurajăm să ne trimită feedback în timp real despre produsele noastre”, completează Cimpoeşu.

Lansarea Kaspersky Lab fShop vine la mai puţin de un an de la lansarea paginii de Facebook a Kaspersky Lab România http://www.facebook.com/KasperskyRO, care a reuşit să atingă peste 1.000 de fani. Periodic, Kaspersky Lab România organizează concursuri pe această pagină, publică cele mai noi ştiri din domeniul securităţii IT, sfaturi pentru o viaţă digitală mai sigură şi stă de vorbă cu utilizatorii.

Produsele care se regăsesc în magazinul online de pe Facebook sunt Kaspersky PURE, Kaspersky Internet Security 2011, Kaspersky Anti-Virus 2011, precum şi Kaspersky Mobile Security. Mai mult decât atât, suitele de securitate din generaţia 2011 şi Kaspersky PURE au un preţ special până la 31 decembrie 2010.