Melodia care se aude în fiecare săptămână în serialul Profu` a fost compusă de JUNO împreună cu Șerban Cazan și Vladimir Coman Popescu, în studio-urile Hahaha Production și este acum disponibilă pe Youtube, cu un videoclip realizat cu imagini din serial.

Despre experiența de a produce și interpreta muzică pentru un serial, JUNO spune că a fost o provocare:În primul rând, a fost o provocare pentru mine să fac o piesă pentru genericul unui serial. N-am mai făcut asta și recunosc că nu știam de unde să încep în studio. După care mi-au dat seama ce ar fi zis băiatul care eram în liceu. Piesa e mai mult vocea tinerilor din școli, care întâmpină probleme cu anumiți profesori ce nu înțeleg că, deși nu excelează în materia lor, poate anumiți elevi sunt pasionați de alte lucruri pentru care sunt făcuți. Este o inspirație pentru mine acest serial, așa cum sunt toate experiențele intense pe care le trăiesc în ultimul timp și pe care încerc să le manifest prin muzica pe care o compun. Este o revelație pentru mine felul în care mă simt când joc, mai ales că nu mai făcusem niciodată asta până acum, este o bucurie mare munca zilnică alături de echipa serialului și o mare recunoștință că am ocazia să trăiesc această perioadă foarte cool și potrivită pentru mine și viitorul meu profesional”, a spus JUNO.

Marți seară, de la ora 21:30, Nuni, personajul interpretat de JUNO, și gașca lui de elevi rebeli își continuă aventurile în serialul Profu`.

Profu` – Șase, vine profu`!