Candidatul ideal are o experiență de cel puțin trei ani în domeniu, deține permisul de conducere categoria B și este un bun manager de proiect, un bun negociator și dispune de excelente abilități de comunicare. O bună cunoaștere a limbilor engleză și franceză reprezintă un avantaj. Un alt criteriu de selecție este diploma de absolvire a studiilor universitare. De asemenea, angajatorul caută candidați cu abilități reale de planificare, organizare și viteză de răspuns.

Printre responsabilitățile acestui job se numără elaborarea, implementarea și gestionarea tuturor strategiilor și procedurilor de achiziții bazate pe planul anual de achiziții, comunicarea permanentă cu departamentul de achiziții de la sediul din Paris etc.

Servier Laboratories este cea mai mare companie privată din domeniul farmaceutic din Franța, fiind un grup multinațional cu peste 140 de sedii în întreaga lume. În prezent, compania franceză se află într-un proces puternic de extindere în România.

Află AICI mai multe detalii despre jobul de manager de achiziții la Servier Pharma și transmite aplicația ta dacă jobul ți se potrivește.