Mark Zuckerberg a acceptat invitaţia producătorilor emisiunii Saturday Night Live a postului TV NBC şi astfel acesta l-a întâlnit pe Jesse Eisenberg, actorul care l-a interperetat în filmul  The Social Network/Reţeaua de socializare.

 Jesse Eisenberg şi Mark Zuckerberg nu s-au  mai întâlnit niciodată, nici macar în cele şase săptămâni în care primul s-a documentat despre fondatorul Facebook.

 “Mi-am petrecut șase săptămâni gândindu-mă la el în fiecare zi și mi-a crescut afecțiunea față de el și eram foarte interesat să-l cunosc. Din fericire, verișorul meu primar a primit o slujbă grozavă la Facebook cam cu o lună înainte să terminăm de filmat și sper că el ne va intermedia o întâlnire”, declara la un moment dat Eisenberg pentru WENN.com.

În timpul emisiunii Eisenberg  l-a întrebat pe Zuckerberg dacă a văzut filmul, răspunsul acestuia fiind: “este un film interesant”.

Jesse Eisenberg e noua senzație a Hollywood-ului. După un 2009 încheiat spectaculos cu rolul din Zombieland, tânărul actor a dat lovitura jucându-l pe fondatorul Facebook în The Social Network. Acesta a  câștigat cu rolul respectiv o nominalizare la Globurile de Aur.

Filmul The Social Network/Reţeaua de socializare, care spune povestea înfinţării celei mai mari reţele sociale din lume, a câştigat patru Globuri de Aur şi a primit opt nominalizari la Oscar.

<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/JA9QMgeyKR4" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>