Pe 11 februarie, Jennifer Aniston a împlinit 51 de ani și cu această ocazie i-a acordat un interviu prieteni sale, Sandra Bullock, pentru revista Interview.

Actrița nu a avut abateri și și-a deschis inima în fața tuturor, vorbind despre problemele din copilăria sa, despre nevoia e a fi iubită și totodată și despre relația complicată pe care o are în prezent cu părinții săi.

A trăit într-o casă familie instabilă

Jennifer Aniston i-a mărturisit Sandrei Bullock în interviu că are un „fel de a respinge fericirea și pozitivitatea”, iar acest lucru se detorează mediului în care actrița a crescut.

„Cred că vine de la faptul că am crescut într-o casă instabilă și asta m-a făcut să nu ma simt în siguranță’, a spus Aniston.

„Să vezi doi adulți că nu se comportă civilizat unul cu celălalt și să fii martor la anumite lucruri ale comportamentului uman, m-a făcut să mă gândesc: nu vreau să fac asta. Nu vreau să fiu asta. Nu vreau să experimentez sentimentul pe care îl am în corp acum. Nu vreau ca nimeni cu care intru în contact vreodată să simtă asta’, a mai mărturisit actrița.

Relația cu părinții

Părinții lui Jennifer Aniston, John și Nancy, au divorțat cu mulți ani în urmă, atunci când aceasta avea doar 9 ani.

Nu este prima oară când a vorbit public despre familia ei. Acesta a mai vorbit despre relația ei complicată cu mama ei într-un interviu din 2018 acordat publicației The Telegrah.