IT&S va adresa astfel piața de comerț online prin doi operatori: www.koyos.ro și www.sigmanet.ro.

În urma achiziției, cei doi operatori își vor păstra identitatea. Sigmanet.ro se va dezvolta și își va crește cota pe piața de IT și componente, fară a se limita la acestea, în timp ce Koyos.ro va oferi în continuare clienților un portofoliu generalist de bunuri de folosință îndelungată (IT, tablete, smartphone-uri, foto, electronice, electrocasnice) și amenajări interioare.

“Am achiziționat Sigmanet.ro pentru că este un operator cu experiență pe piața de IT și componente. Credem în dezvoltarea acestei piețe și investim în această direcție. Cele două site-uri, Koyos.ro și Sigmanet.ro, vor funcționa în continuare ca două branduri distincte, dar vor fi poziționate în mod diferit. Echipele Sigmanet.ro și Koyos.ro își vor reuni competențele sub umbrela IT&S în beneficiul clientului final”, a declarat Dana Iorga, director general IT&S.

“Piața de IT&C se consolidează iar IT&S este partenerul puternic de care Sigmanet.ro are nevoie în momentul de față pentru a crește și a se dezvolta la nivelul potențialului și experienței acumulate în cei 5 ani de existență. Voi rămanea proape de echipa pe care am format-o şi de toți partenerii noștri, indiferent că sunt furnizori sau clienți. Voi continua tot ceea ce am început împreună cu Intel, Asus, Microsoft, Seagate, Lenovo, Epson, HP, Brother, AMD, Kingston, GigaByte, Dell, Canon, Corsair, Lexmark, APC, Samsung, LG pentru a enumera doar o parte dintre vendorii care sunt foarte aproape de noi,” a spus Bogdan Socol, director general Sigmanet.ro:

Platformele celor două site-uri se vor integra, până la sfârșitul lunii august a acestui an, în sistemul ERP Oracle Business Suite al companiei IT&S SA. Această integrare va presupune sincronizarea comenzilor, produselor, prețurilor și stocurilor. Clienții celor două magazine online vor beneficia astfel de o platformă robustă, rapidă și securizată, conformă cu cele mai înalte standarde internaționale din industrie.

Clientii de pe tot teritoriul României vor putea beneficia de experiența cumulată a celor două site-uri prin consultanța gratuită oferită online, servicii de livrare rapidă, portofoliu variat și oferte atractive. Bucureștenii au la dispoziție și două showroom-uri cu o suprafață totală de peste 1.000 metri pătrați, foarte accesibile: showroom-ul Koyos.ro pentru zona de nord-Băneasa și Sigmanet.ro pentru întreaga capitală, în proximitatea metroului (stația de metrou Eroilor).