Oferta de locuri de muncă în acest domeniu vizează joburi atât în țară, cât și peste hotare. Iar salariile variază mult în funcție de localitate, de programul de muncă, dar și de ce anume presupune fiecare job în parte.

Vă aducem câteva exemple de joburi în domeniul îngrijirii copiilor.

O familie formată dintr-un producător TV și o vedetă din București angajează o bonă internă pentru îngrijirea a doi copii după-amiaza și noaptea: o fetiță de trei ani și patru luni și un băiat de un an și zece luni. În responsabilitățile persoanei intră: prepararea hranei pentru copii, servirea mesei şi răcoritoarelor copiilor, grijă să fie respectate perioadele de odihnă; asigurarea curățeniei în spațiile copiilor, prepararea mâncării pentru familie când este necesar. Salariul net este de 1.500 de lei, cazare și masă gratuite, două zile libere pe săptămână. Intervalul orar este 16.00 – 08.00.

Află AICI mai multe detalii despre cerințele pentru jobul de bonă internă de noapte pentru o vedetă TV din București și depune-ți CV-ul acum.

 

 

O companie de recrutare dorește să angajeze 50 de persoane care doresc să lucreze ca babysitter sau bonă în Marea Britanie. Angajatorul oferă un salariu care pornește de la 800 de euro net pe lună, în funcţie de experienţă, orele de muncă şi vârsta copiilor. De asemenea, angajații primesc cazare și masă gratuite și permis de rezidență pe perioadă nelimitată în Marea Britanie. În schimb, candidații trebuie să cunoască limba engleză la un nivel conversaţional. Vor fi avantajate persoanele care au deja experienţă în munca cu copiii și dețin permis de conducere.

Vezi AICI mai multe informații referitoare la jobul de bonă în Anglia unde poți câștiga de la 800 de euro pe lună, cu masa și gazarea asigurate și aplică acum.

 

 

Un local de 5 stele din București este în căutarea a două persoane care să supravegheze copiii la locul de joacă sau pe durata petrecerilor. De asemenea, persoanele trebuie să servească copiii cu mâncare și băutură, să pregătească sălile și mesele pentru petreceri și să asigure  curățarea și întreținerea jucăriilor, jocurilor, labirinturilor etc. Candidatul ideal este o tânără dinamică, educată, responsabilă, căreia îi place să se joace și să lucreze cu copiii. În schimb, angajtorul oferă un salariu motivant, un colectiv tânăr într-un mediu de lucru plăcut. Programul este de șase ore în timpul săptămânii, cu disponibilitatea de a lucra în weekend.

Poți vedea AICI mai multe despre joburile de supraveghetoare loc de joacă la localul de 5 stele din București și poți depune CV-ul chiar acum.

 

 

Un loc de joacă pentru copii din Sibiu specializat în organizarea petrecerilor aniversare și a evenimentelor pentru copii caută să angajeze două animatoare pentru copii. Persoanele interesate trebuie să fie vesele, sociabile, responsabile, amabile și răbdătoare. Responsabilitățile angajatelor implică supravegherea copiilor în spațiul de joacă, desfășurarea de jocuri, dansuri cu copiii, servirea copiilor și părinților cu mâncare și băuturi, curățenie etc. Se lucrează după-amiază și într-o zi din weekend. Salariul este fix și se acordă și bonusuri în funcție de performanță.

Vezi AICI mai multe detalii despre cele două posturi de animatoare copii la Sibiu și aplică dacă ești interesată.