Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horeau Uioreanu, care s-a întâlnit astăzi cu directorul general adjunct al De Longhi România SRL, Massimo Paronthi.
Potrivit unui comunicat remis de CJ Cluj, în cazul investiţiei DeLonghi de la Jucu a fost emis certificatul de urbanism pentru construirea unei hale de producţie, în care firma italiană va produce subansamblele necesare producţiei de electrocasnice. 
"Prima linie de producţie a De Longhi la fabrica din Parcul Industrial Tetarom III de la Jucu a fost pornită, este în probe tehnice, urmând ca la jumătatea lunii februarie să demareze producţia efectivă. Într-o primă etapă, subansamblele se aduc din Italia, aici se montează, iar produsul finit merge la export, tot în Italia", a declarat preşedintele CJ Cluj, în comunicat. El a adăugat că ieri s-a emis certificatul de urbanism pentru construirea unei hale de producţie, hală în care firma italiană va produce subansamblele necesare producţiei de electrocasnice.

"Este un lucru îmbucurător să constatăm că De Longhi s-a ţinut de cuvânt şi demarează producţia”, se precizează în comunicat.
Investiţia companiei De Longhi din Parcul Industrial Tetarom III se ridică la circa 30 de milioane de euro, urmând să fie angajate între 600 şi 1000 de persoane.
De Longhi a cumpărat în 2012 fabrica din Jucu de la producătorul de telefoane mobile Nokia.