Se pare că în lipsa acestuia, aflat în închisoare, nu mai este nimeni care să liniștească situația. Situația este gravă, deoarece cele două au ajuns să bage râca și între Alexandra și  Valentin, cei doi copii ai lui Dragnea.

Actuala iubită a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase a devenit, după intrarea fostului lider PSD în închisoare, o mare problemă în familia acestuia.

Potrivit informaţiilor oferite de impact.ro, cele două femei din viața omului politic, Irina și Bombonica, au început să se certe. Se pare că fosta soție nu poate trece peste faptul că Irina i-a furat bărbatul, acesta fiind şi motivul pentru care nu a vrut să meargă la nunta băiatului său, Valentin, de frică să dea ochii cu Irina. Dacă până acum a fost apărată de fostul lider PSD, după ce acesta nu a mai fost în libertate Bombonica a încercat cu orice preț să o desființeze.

Scandalul afectează toată familia

Scandalul dintre cele două pare să fi acaparat întreaga familie, în certuri nefiind implicate doar Irina și Bombonica, ci şi copiii lui Dragnea.

În timp ce Bombonica o are ca aliat pe Alexandra, fiica sa, plecată în America, Valentin îi ia apărarea Irinei, cu toate că nu o place. Unele surse citate de impact.ro,  spun că fiul lui Dragnea a primit instrucțiuni clare de la tatăl său, ori o protejează pe Irina, ori îşi pierde mașinile de un sfert de milion de euro.

Se pare că în casa familiei Dragnea este o ceartă interminabilă din acest motiv.

Liderul PSD are de executat o pedeapsă de 3 ani și 6 luni şi pentru a fi mai aproape de el în această perioadă, Irina Tănase s-a făcut mediator.