Despre Liviu Dragnea și iubita sa, Irina Tănase s-a zvonit că sunt la un pas de despărțire. Totul ar fi pornit de la un inel la care ar fi renunțat logodnica celui care a fost, odată, cel mai puternic din PSD. Bijuteria, în valoare de 1000 de euro pe care acesta i l-a dăruit nu a mai fost observat pe mâna Irinei Tănase. De aici au început și speculațiile.

Dragnea și Irina Tănase ar fi avut în plan să își unească destinele în acest an, însă magistrații le-au încurcat planurile, fostul lider PSD ajungând la închisoare. Lovitura primită de Dragnea a determinat-o însă pe Irina să nu facă pasul înapoi, ci dimpotrivă: ea a hotărât să îl aștepte până iese din închisoare și apoi să se căsătorească.

Iubita lui Dragnea este foarte tristă

În privința inelului care a ridicat numeroase semne de întrebare, se pare că aceasta nu ar fi fost cel de logodnă, ci unul primit cadou de 1 Martie, în 2016.

„Irina are în continuare inelul de la Liviu, însă sunt momente când îl poartă, momente când nu-l poartă, ca orice femeie. E nostalgică, da, e adevărat, dar pentru că el (n.r. Liviu Dragnea) este închis și nu îl vede. Este foarte tristă din cauza asta, însă cam atât. Ea îl iubește foarte mult, puțini înțeleg asta, pentru că toți se gândesc la diferența de vârstă, însă între ei nu există așa ceva”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru CanCan.

Incredibil cât valorează inelul primit de Irina

Valoarea la care se ridică bijuteria întrege orice imaginație.

„Inelul valorează 1.000 de euro și este primit cadou. Încă nu i-a oferit un inel propriu-zis, însă a cerut-o de soție, i-a spus că vrea să-i fie nevastă. O iubește mult și încearcă să o protejeze cât poate. Ea este îndrăgostită de el și îl așteaptă. Cu tot ce s-a întâmplat, Liviu Dragnea nu a mai apucat să ia un inel. Însă au stabilit un lucru după ce au aflat că el merge la închisoare: se căsătoresc imediat după”, a mai arătat sursa.