Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, fostul lider PSD, s-a făcut mediator. Se pare că aceasta și-a ales profesia de mediator pentru a-și putea vizita iubitul mai des în închisoare. În ultimele două săptămâni Irina Tănase l-a vizitat pe Dragnea la închisoare de 4 ori, iar doar o vizită a fost în calitate de iubită, restul de 3 fiind în calitate de mediator autorizat.

Pe 22 ianuarie a fost ultima dată când Irina l-a vizitat pe Dragnea. Conform tabelului de vizite întocmit pe numele lui Liviu Dragnea ca persoană condamnată la Penitenciarul Rahova apare această vizită consemnată în caliate de mediator. La fel s-a întâmplat și pe 18 ianuarie și pe 12 ianuarie.

Irina vrea să își vadă iubitul cât mai des

Însă, pe 11 ianuarie, după ce în urmă cu o zi fusese mediator, Irina Tănase s-a întors în vizită la Penitenciarul Rahova drept iubita lui Liviu Dragnea, mai precis, concubina acestuia – astfel apare notată în tabelul văzut de Digi24.

În plus, Irina Tănase l-a vizitat tot atât de des pe Liviu Dragnea ca avocata acestuia. Potrivit legii, un mediator are drept de vizite nelimitat la un deținut, însă, cu motive clare.

Relația dintre Irina și Dragnea scârțâie?

Amintim că Irina Tănase postase două mesaje destul de dureroase, care au trezit semne de întrebare legate de relația celor doi. O fi din cauza distanței?

”Unii oameni nu îți sunt loiali. Ei sunt loiali nevoii lor de a fi cu tine. Odată ce nevoile lor se schimbă, și loialitatea lor se schimbă.

Când o persoană toxică nu te mai poate controla, va încerca să controleze modul în care ceilalți te văd. Dezinformarea se va simți nedreaptă, dar stai deasupra ei, ai încredere că alți oameni pot, eventual, să vadă adevărul exact așa cum este el”, sunt mesajele postate de Irina Tănase.