Aproape 31 de ani de democrație și libertate nu au fost de ajuns pentru ca unele partide să se trezească la realitate și să fie coerente într-o politică a bunului simț și a doctrinei. În plină pandemie de coronavirus, PSD urlă cu mânie proletară că nu vrea alegeri, dar a ajuns să facă o campanie electorală abjectă, de cea mai joasă speță. Campanii electorale abjecte și de joasă speță a mai făcut PSD mereu, dar acum a trecut la un alt nivel.

De la „Nu ne vindem țara” sau „Iohannis a vândut copii”, PSD a trecut la un alt nivel. Cred ei, aceasta poate fi cartea mizerabilă prin care vor putea câștiga un electorat aparte.

Ipocrizia totală a PSD!

Ultimele ieșiri publice ale social democraților frizează pur și simplu ridicolul și tupeul imens. Au lipit etichete anti COVID și, încearcă tiptil, șmecherește să se alăture unui curent care nu i-a aparținut niciodată și nici nu are vreun drept să și-l aroge sau să se apropie de acesta. Pe timp de pandemie, Executivul a fost nevoit să închidă pur și simplu țara. Din păcate, nici Bisericile nu au scăpat de restricții.

Răspândirea virusului nu ține cont de credință sau de convingeri. Mărturie stau miile de infectări zilnice și aparatele din Terapie Intensivă, acolo unde sute de oameni se zbat între viață și moarte. Ei bine, PSD urlă că vrea amânarea alegerilor pe motiv de pandemie, dar vrea să nu mai avem parte de restricții și să mergem la Biserică sau să fim lăsați să ne închinăm la moaște.

Pe bune? De când PSD a devenit un partid evlavios? De când socialiștii au devenit credincioși? Întrebați-l pe tătucul vostru, Ion Iliescu un singur lucru. Are vreun Dumnezeu? De când socialiștii s-au transformat din atei convinși în pupători de icoane? Pai cum de când? De când bat clopote de alegeri parlamentare. Tupeul maxim nu mai are absolut nicio limită. De aici se deschid două posibilități. Ori Ciolacu, Firea și ceilalți habar nu au ce înseamnă un partid socialist, ori au greșit partidul.

Din câte știm cu toții sau ar trebui să știm strămoșul PSD, PCR, a ucis și schingiuit oameni fix din acest motiv. Credința în Dumnezeu. În lagărele comuniste de la Aiud sau Pitești, pe lângă țărani sau preoți au fost batjocoriți, umiliți și uciși liberali, țărăniști, regaliști și legionari. În niciun caz, socialiști. Să vii peste decenii și să te alături Bisericii, tu partid socialist, e de un grobianism care frizează lipsa demnității și oportunismul absolut. Tu, descendent din Mao, Stalin, Petre Groza, Gheorghiu-Dej, Ceaușescu și Iliescu să pupi moaște și să săruți icoane e prea de tot. Ne sfidați inteligența și cunoștiințele.

Oare unde se aflau Marcel Ciolacu și Gabriela Firea în anul de grație 1996? Atenție, nu am spus 1949 sau 1952. Am spus 1996. Atunci, cel care urma să ajungă președintele României, Emil Constantinescu, îl întreba pe președintele în funcție Ion Iliescu, patriarhul PSD-ului: „Domnule Iliescu, credeți în Dumnezeu?” iar tovarășul de tristă amintire, cu trei mandate de președinte la activ, a răspuns: „Sunt un liber cugetător”. Vă negați trecutul sau încercați să ne mințiți în prezent? Nu ține! Niciun pesedist în viață nu s-a dezis vreodată de tovarășul Iliescu! Niciunul! Și acum veniți să ne vindeți baliverne în scop electoral?

Opriți-vă! Jos labele de pe credință și de pe Dumnezeu! 3 cruci nu sunt echivalentul a trei voturi în plus. 3 icoane din sufrageria lui Firea, pe lângă un tablou cu Răpirea din Serai, nu vă aduce mai mult decât un loc de senator. Doamnă, sunteți cap de listă la PSD, e de ajuns să fiți aleasă parlamentar chiar dacă ați fost scoasă din Primăria București pe ușa de incendiu, prin votul bucureștenilor. Lăsați în pace credința și pe enoriași. Sunt destul de necăjiți ca să îi mințiți din nou, așa cum i-ați mințit că le veți mări pensiile cu 40%.

În final, două vorbe despre Eugen Teodorovici, băiatul care printr-o regretabilă eroare a istoriei a avut demnitatea de ministru în mai multe Guverne ale României. S-a visat premier și președinte de partid, dar poate fi mulțumit că nu a ajuns lângă Șerban Nicolae, Mitralieră Rădulescu sau Liviu Pleșoianu. DJ Teodorovici face desene pe internet. A scăpat pe facebook, a furat un pic de net și s-a crezut amuzant când a făcut glume pe seama măsurilor de restricție ale Guvernului. Măi, Orlando! Glumele cu Grinch, cel care a furat Crăciunul, nu mai merg nici măcar cu copiii de grădiniță.

Oare credința în Dumnezeu, icoanele și crucile sunt compatibile cu vilele, mașinile și traiul de lux pe care îl duceți? Că, vorba aia, cartea de muncă o aveți de câteva decenii bune doar în aparatul de stat. Fugiți de mediul privat ca necuratul de tămâie.