Potrivit publicaţiei Economic Daily News, versiunea iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inci ar putea ajunge în magazinele Apple încă din luna august, fără a fi menţionate pieţele pe care va fi lansat mai întâi acest nou telefon. O altă versiune de iPhone 6, cu un ecran mai mare de 5,5 sau 5,6 inci, ar urma să fie lansată în luna septembrie a acestui an, mai susţine Economic Daily News. Publicaţia susţine că aproximativ 80 de milioane de telefoane iPhone 6 ar urma să fie produse în acest an.

Anterior, Reuters a informat că firmele japoneze Japan Display Inc şi Sharp Corp, precum şi grupul sud-coreean LG Display Co, au fost selectate pentru a produce ecranele pentru iPhone 6. Citând o serie de surse din apropierea lanţului de producţie, Reuters precizează că, începând din luna mai, vor fi produse display-urile cu diagonala de 4,7 inci, urmând ca producţia modelului cu diagonala de 5,5 inci să fie amânată mai multe luni.

Analiştii sunt de părere că, prin mărirea ecranului telefoanelor iPhone, de la 4 inci, în versiunea originală, la 5,5 inci, Apple ar putea să recupereze o parte din cota de piaţă pierdută în faţa rivalilor, precum Samsung Electronics Co Ltd, care a răspuns la cererea consumatorilor pentru telefoane cu ecrane mai mari.

Capital.ro scria în urmă cu câteva zile că proiectul viitorului iPhone 6 a fost comparat săptămâna trecută cu iPhone 5s, Nexus 5 şi Galaxy Note 3, pentru a vedea ce asemănări şi deosebiri vor fi între viitorul produs Apple şi alte smartphone-uri cu ecran mare existente pe piaţă.

O nouă comparaţie  au făcut luni, intr-un videoclip, cei de la compania new media Unbox Therapy, care au adus în discuţie device-ul iPod touch. iPhone 6 ar avea o grosime similara cu acesta.

Mai multe detalii puteți citi aici: Ce dimensiuni va avea iPhone 6 VIDEO