Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, va lansa, vineri, la ora 00:00, iPhone 3GS, la preţuri variind între 199 şi 519 euro.

Clienţii care doresc să cumpere un iPhone 3GS o vor putea face de miercuri, primele 100 de unităţi putând fi comandate online, conform reprezentanţilor Orange. Lansarea va avea loc la Orange concept store din Calea Victoriei 41, vineri, ora 00:00.

Clienţii care doresc să cumpere un iPhone 3GS pot alege unul dintre cele trei noi abonamente în valoare de 19 euro, 39 euro, respectiv 59 euro pe lună (TVA inclus). În funcţie de tipul de abonament, perioada contractuală şi modelul ales, preţul noului iPhone 3GS variază între 199 şi 519 euro.

Terminalul este disponibil şi fără abonament, la preţuri între 450 euro si 650 euro. Terminalul va fi disponibil în mai multe variante de culoare şi capacitate a memoriei integrate, respectiv negru, pentru modelul cu memorie de 16 GB, alb şi negru, pentru modelul cu memorie de 32 GB.

iPhone 3GS este aproape de două ori mai rapid decât varianta anterioară 3G, dispunând de conectivitate HSDPA la viteze de până la 7,2 Mbps. În plus, capacitatea de stocare şi autonomia bateriei sunt mai mari.

SURSA: Orange România