Amănunte incredibile despre șeful statului ies abia acum la iveală. Klaus Iohannis este atacat dur de către Andrei Caramitru de la USR. Acesta a scris pe o rețea de socializare că un documentar Netflix prezintă rețelele de ultraconservatori extremiști din SUA, legăturile lor cu Rusia și implicarea lor în România.

Potrivit lui Caramitru, informațiile prezentate în documentar distrug atât PNL, cât și candidatura lui Iohannis.

Atacul extrem de dur al lui Caramitru la adresa lui Klaus Iohannis a fost comentat și de către vedeta Antenei 3, Mircea Badea. „Noi trăim într-o colonie de mâna a 14-a. Și sunt indulgent când spun asta. Și atunci ne mai uităm și noi la tăteii din afară să vedem cine, ce și cum.  Mie mi se pare că în România, deocamdată, influența lui Soros este mult mai mare decât a Administrației Trump. Mult mai mare! Se întâlnește Iohannis cu Trump – toată propaganda lui Iohannis îl înjură pe Trump.

Dar tocmai a apărut pe Netflix o chestie care îl face pe Iohannis parte din această treabă nasoală în care unii sunt cu Iisus și cu familia, dar cu rușii și îi demască, gen. Au! Și cine ne spune nouă despre acest documentar? Andrei Caramitru de la USR. Cetățeni, în România se vor înfrunta niște forțe care pe noi ne depășesc cu mult. Sunt mult în afara ființelor noastre votatoare, în afara CNP-urilor noastre”, a spus Mircea Badea, conform Antena 3.