CTP consideră că președintele a intrat în „zona grotescului” prin aceste declarații despre care nu-l credea capabil. De asemenea, gazetarul nu vede ce interes ar putea avea PSD în acest moment pentru a trece proiectul de lege, notează Adevărul.

„Nu l-am crezut capabil de aşa ceva. A intrat în zona mocirlei colorate, slinoase din politică, nu aş fi crezut că va recurge la aşa ceva. A forţat lovitura politică peste marginile admise. Putea să spună, şi ar fi fost cât se poate de corect, că PSD are un cazier încărcat în materie de trocuri cu UDMR, fiecare în scopul lui.

Mulţi cetățeni nu au gândit şi au spus bine le-a făcut Iohannis trădătorilor care-şi vând ţara. Asta înseamnă să nu-ţi foloseşti partea de sus a corpului. Ce interes avea PSD în acest moment să treacă acest proiect de lege? Niciunul! Mai mult decât trădător de ţară, domnul Ciolacu e tembel. Asta înseamnă o persoană delăsătoare, nu că este idiot, înseamnă un lasa-mă să te las, un ins care amână mereu. Pur şi simplu Ciolacu nu şi-a făcut treaba, e mai nou în funcţie”, a declarat vineri seară CTP într-o intervenţie la Digi24.

Cristian Tudor Popescu s-a întrebat retoric după aceea ce ar putea să-i ofere Viktor Orban lui Marcel Ciolacu în schimbul Ardealului.

„Să gândim: cum să vândă Ardealul lui Viktor Orban. Ce îi dă el lui Ciolacu pentru Ardeal?! Ce dracu putea să promită? O absurditate! De ce a spus Iohannis aşa ceva, a urcat în această zonă a grotescului”, a adăugat gazetarul.