Un lucru este foarte important. Companiile de care veți citi mai jos, sau măcar o parte din ele, sunt gata să atace piața europeană. Ce poate spune Adela Lazar mai mult despre performanța companiilor conduse?  ”2019 a fost un an remarcabil pentru companiile noastre Green prin prisma proiectelor implementate, indiferent dacă vorbim despre proiectele proprii de investiţii, proiectele realizate pentru clienţi sau proiectele de conştientizare privind importanţa colectării selective”, a declarat Adela Lazar pentru Capital. Astfel, companiile noastre au activat eficient în domeniile desemnate. Fie ca vorbim de Green Knowledge care elaboreaza Planuri Judeţene de Gestionare a Deşeurilor şi Studii de Oportunitate la nivel national sau implementeaza proiecte in calitate de consultant alaturi de companii multinationale sau de Green PC Ambalaje, companie care detine 9 sucursale la nivel national si o cifra de afaceri de peste 10.000.000 euro realizand managementul deseurilor pentru cele mai importante companii din domeniul Retail, Productie, HORECA, putem spune ca suntem unul dintre cei mai importanti stakeholderi din piata.

Vârful de lance

Dar, să vorbim despre nava –amiral a Adelei.”Printre companiile din grup, un rol important îl ocupă societatea GreenPoint Management S.A., companie care deţine cea mai mare cotă de piaţă la nivel naţional in domeniul gestionarii deseurilor de ambalaje, trendsetter si un exemplu de bune practici in managementul deseurilor. Cea mai mare realizare a fost îndeplinirea  obiectivelor de reciclare pentru clienţi, preluând responsabilitatea a peste 250.000 de tone de ambalaje şi închizând anul cu o cifră de afaceri de peste 30.000.000 euro.  În prezent, circa unul din cinci ambalaje introduse pe piaţa naţională sunt gestionate de către noi şi ne mândrim să îndeplinim cu succes ţintele de reciclare pentru unele dintre cele mai importante companii din România”, spune Adela Lazăr. Trebuie sa amintesc si de cea mai mare investitie a noastra din ultimii doi ani, din cadrul societatii Green Technology,  intr-o fabrica de reciclare a deseurilor din plastic si productia de folii din plastic 100% reciclat , o investitie de peste 5.000.000 euro, ne-a precizat Adela Lazăr.

De asemenea, din pasiune pentru mediu, am infiintat si un ONG cu care am desfasurat nenumarate actiuni si campanii de constientizare si promovare a colectarii selective a deseurilor alaturi de partenerii nostri, companii de top la nivel mondial.

Aș rezuma  rețeta succesului în cinci cuvinte care ghidează întreaga activitate a grupului pe care îl conduc: viziune, anticipare, creativitate, leadership şi responsabilitate”- Adela Lazăr