Cu capital integral românesc privat, grupul desfășoară activități de producție, instalare și service a instalațiilor de interfon pentru locuințe. Încă din primul an de la înființare societatea a dezvoltat un produs propriu pe care l-a implementat pe piața din București, vizând ca beneficiari asociațiile de proprietari și locatari.

În prezent există un numar de aproximativ 4.100 de unități (scări de bloc) cu care firma are încheiate contracte de service. Aceasta a determinat creșterea cifrei de afaceri în 2013 de aproximativ cinci ori față de anul 2004. Ponderea activității de service în cifra de afaceri este de aproximativ 80%, iar diferența de 20% este reprezentată de instalările noi.

“Ca obiective principale pe care ni le-am setat pentru anul 2014 se pot menționa creșterea cifrei de afaceri cu 10%, creșterea numărului de unități produse la 1000 buc/an și de asemenea, consolidarea poziției de lider pe piața serviciilor din capitală”, declară Cristian Jecu, asociat în cadrul Grupului de firme INTERADA.

Activitatea principală a grupului este întreținerea și modernizarea instalaților de interfon existente. Această activitate se derulează în baza unor contracte de prestări servicii, încheiate cu asociațiile de proprietari, plata serviciilor prestate efectuându-se lunar, în majoritate prin mijloace bancare moderne.