Compania a generat aproximativ 20,4 miliarde de dolari cash din operaţiuni, a plătit dividende în valoare de 4,4 miliarde de dolari şi a folosit 10,8 miliarde de dolari pentru a răscumpăra 332 de milioane de acţiuni.

În al patrulea trimestru al anului, Intel a raportat un venit de 14,7 miliarde de dolari, un venit operațional de 4,5 miliarde de dolari, un profit net de 3,7 miliarde de dolari şi un profit per acţiune de 0,74 dolari. Compania a generat aproximativ 5,8 miliarde de dolari cash din operaţiuni, a plătit dividende în valoare de 1,1 miliarde de dolari şi a folosit 4 miliarde de dolari pentru a răscumpăra 115 de milioane de acţiuni.

“Al patrulea trimestru din 2014 a reprezentat un final puternic de an”, a declarat Brian Krzanich, CEO al Intel. “Ne-am îndeplinit toate obiectivele importante: creșterea business-ului de PC-uri, a diviziei de centre de date, ne-am pus amprenta în sectorul tabletelor și am crescut și inovat noi segmente. Sunt multe de făcut în 2015. Vom îmbunătăți profitabilitatea în segmentul mobil și ne vom concentra pe viitorul val de computing”, a adăugat el.