Magazinele de nișă sunt pregătite cu stoc suficient de elemente parte din instalatii sanitare și termice. Trecerea în online vine și ea cu avantaje, de la lipsa de chirii și până la nevoia de spații ample amenajate pentru a expune stocurile. Regăsiți în mod cert și în versiunea online o varietate de produse ideale pentru toate clădirile.  

Casă, apartament, birouri sau depozite, toate au nevoie de instalații termice și sanitare. Este de ajuns să lipsească un singur fiting sau un puffer pentru ca rețeaua de apă să nu mai funcționeze corect. 

Nu lăsați acest lucru să se întâmple și comandați online toate echipamentele!

Oferta de produse de pe site-urile de nișă cuprinde atât cele menționate mai sus, cât și pompe și hidrofoare, accesorii pentru încălzirea în pardoseală, echipamente sanitare, apometre, sisteme de filtrare, boilere, țevi, centrale termice pe gaz; curent; lemne, calorifere, sisteme de canalizări și de deviere a apei, dispozitive electrice și armături. În categoria de puffere le găsești pe cele fără serpentină PSM, cu două serpentine PSR sau cu o singură serpentină PSR. 

Pufferele fără serpentină PSM au diferite capacități de stocare a apei calde, respectiv 2000 de litri, 500 de litri, 1000 sau 500. Prețurile variază în funcție de capacitate și de specificațiile lor. Cele cu două serpentine sunt și ele de trei tipuri, de la 2000 de litrii, 1500 și 1000. Pufferele cu o singură serpentină PSR sunt mai variate și cantitatea cea mai mare este de 2000 de litri, însă se găsesc atât de 1500, 1000, 800 și 500 de litri. 

Dacă sunteți în căutare de instalații sanitare și termice pentru casă, ați nimerit în locul potrivit! Online aceți la dispoziție o mulțime de produse și echipamente de acest tip, cu care puteți asigura o bună funcționare a sistemelor casei. Oricare ar fi tipul de clădire, o instalație termică sau sanitară de succes, are nevoie de produse de calitate înaltă. 

Achiziționarea produselor calitative va asigura în medie 50% din buna funcționare a instalației respective. Jumătatea cealaltă va fi asigurată de montajul lor. Cu alte cuvinte, dacă instalația este de calitate, dar nu este instalată corect, sistemul nu va rezista. Același lucru se întâmplă și în cazul opus, unde instalația nu are calitate, dar are montaj corect. 

Magazinul online nu este disponibil doar pentru achiziționarea produselor de dimensiuni mari sau a întregii instalații. Veți putea cumpăra diferite țevi sau calorifere de tipuri și dimensiuni variate. Astfel vă asigurați practic tot necesarul pentru ca apa să fie caldă sau rece când aveți nevoie, canalizarea să fie în condiții optime, căldura să ajungă în calorifere la timp sau să transformați podeaua într-un imens calorifer. 

Comandați tot ce aveți nevoie pentru instalații sanitare și termice, mai simplu, online. Garanțiile produselor sunt incluse desigur, iar de transport nu vă preocupați, totul ajunge rapid și sigur la destinație, indiferent că veți comanda calorifere sau țevi.