Inițiativa se dorește a fi un preambul pentru senzibilizarea și mobilizarea altor antreprenori, cu scopul de a-i ajuta pe părinții și bunicii noștri.

„De mai bine de un an mă tot gândesc la situația precară a bătrânilor noștri și ce aș putea să fac pentru ei.  Am găsit: ofer 3 ajutoare private de pensie, în valoare de 1000 de lei fiecare, lunar. PE VIAȚĂ!” a declarat dr. Adina Alberts, fondatorul clinicii „Care Zone“.

Medicul așteaptă ca – în timp de două săptămâni – să îi fie semnalate la adresă de email [email protected] cazurile de pensionari cu venituri modeste pentru a identifica, astfel, pe cei care au cea mai mare nevoie de ajutor privat oferit.

„Îmi doresc că gestul acesta să îi determine și pe alții să mi se alăture și să ofere un astfel de ajutor, ușurând astfel povară vârstei“, continuă antreprenoarea. Dr. Adina Alberts este medic primar chirurgie plastică și are o vastă experientă în medicină estetică, de aproximativ 20 de ani.

Dr. Adina Alberts a absolvit, în 1996, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila“. A lucrat timp de 10 ani sub îndrumarea profesorului Ioan Lascăr, la Spitalul Clinic de Urgentă Floreasca din București.