Ce spune doctorul Adina Alberts

”Sănătatea Ta, Prioritatea Mea!

ANUNȚ IMPORTANT!
Am decis să pun la dispoziția tuturor cetățenilor, atât unitatea spitalicească pe care o conduc, cât și experiența mea în medicină.
Total gratuit!
Îi mulțumesc doamnei Prefect a Municipiului București, Dna Nicoleta Goleac, care m-a primit astăzi în audiență, pentru deschiderea dumneaei, pentru omenia și empatia de care dă dovadă!
Aștept din partea autorităților competente, a doamnei Primar General Gabriela Firea , a domnului Primar Sector 1, Dan Tudorache , precum și din parte Ministrului Sănătății, a dlui Victor Costache, decizii cu privire la necesitățile pe care aș putea să le acopăr eu și unitatea spitalicească pe care o conduc!
Pe această cale fac un apel către colegii mei care dețin clinici private, să se alăture în acest program de solidaritate, care cu siguranță va face diferența în vremurile ce vin!
Multă sănătate tuturor!”

217 cazuri de infestare cu coronavirus la nivel național

”Până astăzi, 17 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 222 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 217 de cetățeni care au contactat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați.”, se arată în buletinul de presă trimis de către Grupul Strategic pentru Situații de Urgență.