„Pacienta cu numărul 80, femeie de 61 de ani, este o mamă ucisă de fiul ei, ”diasporez”, care s-a întors din Marea Britanie, era asimptomatic și nu a avut nici cel mai mic gând să își protejeze mama.
Cum va trăi restul vieții cu gândul că și-a ucis mama ACUM? Și că ea era în viață dacă nu se întorcea sau dacă o proteja? Da, știu teoria nazistă, era bolnavă, oricum murea. Băi tâmpiților, oricum murim toți la un moment dat. Haideți să ne sinucidem toți deodată dacă nu mai avem niciun respect pentru viață! Și da, la Spitalul Universitar București e jale cu Covidul. Și se dorea să fie ascuns gunoiul sub preș. Vor să pună pumnul în gura presei. Îi amenință și le deschid dosare, astfel cum declară tot mai mulți jurnaliști. Băbăjeți, poate vom muri mulți, din cauza inconștienței voastre și a unora din semenii noștri, care sunteți niște criminali. Dar nu vom muri toți, băi filo-dictatori! Lăsați presa să ne informeze corect!
#numaimințițipoporul
#ascundereamorțilorefaptăpenală”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook în cursul serii de marţi.

Pacienta numărul 80, o femeie de 61 de ani

Potrivit autorităţilor, pacienta decedată cu numărul 80 este o femeie, 61 ani din județul Satu Mare. Aceasta a fost internată în data de 26.03.2020 la Spitalul de Pneumofiziologie Oradea. Pacientei i s-au recoltat probe și a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 în data de 27.03.2020 și a decedat în 31.03.2020. Femeia care a murit marţi avea comorbidităţi – insuficienţă renală cronică cu dializă de 15 ani, afecţiune oncologică – chimioterapie. Era contact cu fiul întors din Marea Britanie în 21 martie, acesta fiind asimptomatic.