Produsul este disponibil instant datorită verificărilor automatizate cu bazele de date ale ANAF, Centralei Riscului de Credit, Centralei Incidentelor de Plăți și Biroului de Credite dar și alte verificări realizate instant în orice sucursală ING. ING are o rată a creditelor neperformante mult sub media pieței raportată la finalul anului 2017.

Clienții care accesează noul produs ING beneficiază de aceleași condiții ca în cazul creditelor solicitate până acum: costuri similare, valoare maximă împrumutată, fără documente suplimentare.

Linia de credit acordată este între 35.000 de lei și 350.000 de lei, în funcție de bonitatea și mărimea firmei. După 6 luni, linia de credit poate crește automat cu 20%. Costul variază între 5 și 10%, în funcție de bonitatea clientului. Banca solicită un comision de acordare de 1% și mai cere și un comision de administrare, în funcție de client, dar nu solicită comision pentru neutilizarea liniei.

În cazul clienților noi e nevoie tot de o singură vizită la bancă, dar banii nu pot fi acordați pe loc, din cauza solicitărilor de conformitate, aceștia fiind puși la dispoziție ulterior.