Recent, Elena Merișoreanu a fost diagnosticată cu artroză. Cadrele medicale au descoperit că interpreta de muzică populară prezintă probleme la nivelul membrelor inferioare. Din această cauză, ea a fost nevoită să se opereze la unul dintre picioare.

Îndrăgita artistă a declarat că intervenția medicală nu a fost dificilă, însă recuperarea a fost cea problematică, mai ales că femeia a trebuit să slăbească câteva kilograme. Acum, însă, aceasta este nevoită să ajungă din nou pe masa de operație.

Elena Merișoreanu, probleme din ce în ce mai mari de sănătate

La scurt timp după externare, cântăreața de muzică populară a aflat că trebuie să treacă din nou printr-o intervenție medicală. Deși aceasta s-a operat recent la un picior, analizele din trecut i-au demontrat că are probleme la ambele membre inferioare, picioarele fiind afectate de artroză.

Cadrele medicale i-au recomandat artistei să accepte și cea de-a doua operație. Aceasta a ascultat sfaturile medicilor și s-a programat pentru noua intervenție.

Când va avea loc intervenția pentru celălalt picior

Elena Merișoreanu a explicat că dorește să se bucure de sărbători și de prezența familiei în liniștite. Motiv pentru care aceasta a decis să se opereze abia după Noul An. Cântăreața de muzică populară a spus că nu se teme de operație, însă momentan nu este motivată pentru perioada de recuperare.

„Cu piciorul operat sunt foarte bine, aș zbura acum. Mă doare (n.r. celălalt picior), dar mă operez și la el. Dacă mă vait, nu-mi trece. Operația nu este grea, recuperarea este, trei luni nu ai voie să mergi fără cadru, fără cârje. Mi-a zis medicul să slăbesc 20 de kilograme, dar e greu…

Când eram bine mergeam la sală, mă luau nepoții mei, dar acum…. Cred că la anul mă operez. Bărbatul mi-a zis să mă operez după sărbători ca să aibă cine să facă sarmalele”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.