Oana Lis nu se ferește să vorbească despre aspectul ei fizic deși e conștientă că nu e în cea mai bună formă fizică. Știe însă că orice femeie e frumoasă indiferent de numărul de kilograme pe care îl afișează cântărul. Cum a reușit soția lui Viorel Lis să scape de nemulțumirile legate de felul în care arată și ce sfaturi primește de la partenerul ei.

Tot timpul o persoană optimistă și cu zâmbetul pe buze, Oana Lis a știut cum să treacă peste problemele legate de greutatea sa. Oana Lis susține că o femeie este frumoasă indiferent de numărul de kilograme pe care cântarul le afișează.

Nu kilogramele „urâțesc”

Ea a mărturisit că întotdeauna o femeie care stă cu capul sus poate să fie frumoasă și să aducă o stare de bine celor din jur.

Soția lui Viorel Lis mărturisește că deși peste tot se promovează ca persoanele să fie slabe și să aibă un corp atletic, ea e de părere că oamenii pot fi frumoși și dacă sunt mai plinuți.

”O femeie frumoasă care stă cu capul sus, dreapta, este frumoasă la orice kilograme, sufletul vine din interior. Acum se promovează că trebuie să fi slabă sau slab ca să fi frumos și sănătos, dar poți să fi grasă, frumoasă și sănătoasă”, a spus Oana Lis pentru Spynews.ro.

Sfaturile lui Viorel Lis

În ultima vreme Oana Lis spune că a primit complimente frumoase din parte multor persoane că ar fi dat jos mai multe kilograme în această perioadă. Vedeta e bucuroasă de fiecare dată când primește astfel de cuvinte sau mesaje! Ea ne-a spus că atunci când îi spune soțului ei ce îi transmite lume, Viorel face glume și îi mărturisește că oamenii doar o mint și vor să fie drăguți cu ea pentru a se băga în seama.

Totuși, Oana Lis spune că încearcă pe cât de mult posibil să nu dea iama în mâncare și să se mențină la numărul de kilograme din prezent!

”Multă lume îmi zice că am slăbit și chiar îi ziceam și lui Viorel, iar el mi-a spus că dragă încearcă și ei să fie drăguți cu tine, să se bage în seamă, dar nu e adevărat. Încerc într-adevăr să am grijă, cel puțin să mă mențin, că după mă iei cu macaraua de acasă ( râde)”, a mai spus Oana Lis.