Elena Băsescu a suferit o transformare totală în ultimii ani de zile, iar acest lucru este remarcat chiar și de către urmăritorii acesteia. Fiica fostului președinte a ajuns în lumina reflectoarelor în momentul în care a fost europarlamentar în perioada 2009-2014.

Totodată, ea a fost și economist, dar și fotomodel, însă de când tatăl său a dispărut de pe scena politică, aceasta a preferat să trăiască o viață mult mai discretă.

Elena Băsescu are treia copii, Traian Jr, Anastasia și Sofia, iar tot timpul și-l dedică celor mici. Fiica lui Traian Băsescu își facă timp însă și pentru pasiunile ei și se pare că sportul a ajutat-o destul de mult pentru a se menține în formă.

Elena Băsescu s-a apucat de sporturi extreme

Elena Băsescu merge la sală și face foarte multe sporturi, drept urmare a slăbit destul de mult, iar acest lucru poate fi observat și din ultimele imagini postate de vedetă.

Aceasta a fost surprinsă în timp ce făcea o sesiunea de wakeboarding pe Lacul Snagov. Elena Băsescu s-a tras pe placa cu apă și a dovedit astfel cât de tonifiată este, dar și ce forță are la cei 42 de ani.

Totodată, în timpul sportului, Elena Băsescu a purtat o ținută lejeră și nici nu s-a machiat, fiind extrem de naturală, în ciuda faptului că de mai multe ori, a aceasta a fost criticată pentru că ar fi exagerat cu machiajul sau cu operațiile estetice.

Elena Băsescu, transformări radicale în ultimii ani

Menționăm faptul că în ultimii ani, Elena Băsescu a trecut prin nenumărate transformări, în special după divorțul de Bogdan Ionescu. Aceasta a renunțat la breton, iar acum poartă o cărare pe mijloc.

Totodată, fiica lui Traian Băsescu și-a schimbat și preferințele vestimentare și totodată, din ce în ce mai des, optează pentru machiaje cât mai simple care să îi scoată în evidență trăsăturile.

După divorțul de Bogdan Ionescu, Elena Băsescu l-a cunoscut pe Cătălin Tomata, alături de care mai are o fetiță, însă din păcate, relația lor nu a durat foarte mult timp.

De atunci, fiica fostului președinte nu a mai fost văzută în compania unui alt bărbat, însă se pare că preferă să investească timpul în ea, dar și în cei trei copii ai săi.