Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește

Ovidiu Lipan Țăndărică a anunțat că urmează să se căsătorească. Muzicianul a oferit un interviu în care a vorbit liber despre cea care i-a furat inima. El a dat detalii și despre nuntă, se pare că va fi un eveniment discret, așa cum este și viitoarea sa soție. Se pare că cei doi au planificat deja detaliile nunții, pe care vor să o facă „cât mai repede posibil”.

Artistul a mărturisit că „asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât”. El a vorbit și despre marea dragoste pe care i-o poartă partenerei sale, despre care spune că îi oferă echilibru.

„E o femeie discretă. Ea îmi oferă și un echilibru. Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează, cât durează. Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la el (partener – n.r.) și îl iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri”, a declarat Țăndărică, potrivit Ego.

Ovidiu Lipan Țăndărică
SURSA FOTO: Libertatea

Anterior, artistul a mai fost căsătorit cu Sabina, de origine germană, alături de care are un fiu, pe Alexander. Cei doi au rămas prieteni de dragul copilului.

Artistul iubește o avocată, de peste 20 de ani

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Ovidiu Lipan Țăndărică mărturisea modul în care a întâlnit-o pe actuala parteneră. Despre cea care i-a furat inima, spune că este o persoană extrem de specială.

„Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe. E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos. Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, a spus el.

Din același interviu aflăm și despre obiceiurile celor doi, în cadrul relației care pare una foarte trainică. Artistul spune că nu există gelozie între ei și că nu îi permite iubitei să gătească. În plus, el recunoaște că se simte deja căsătorit. El spunea încă de atunci că „e vorba despre o hârtie. Ea n-a mai fost căsătorită, dar nu exclud. Cred că ne vom căsători, cât de curând, în Germania”.

„Nu avem gelozii, eu sunt foarte mult plecat, am concerte, dar la ea găsesc înţelegere. Nu o las să gătească, ea nu are voie în bucătărie. Da, e culmea, ştiu. Eu gătesc, eu fac piaţa, eu condimentez, fiindcă îmi place teribil de mult. Până şi sendvişurile mele sunt altfel, nu sunt nişte sendvişuri obişnuite. Acasă, ea nu mănâncă fără mine. Când suntem plecaţi, ne sunăm foarte des, iar eu o complimentez mereu”, dezvăluia artistul, potrivit Click.ro.