Eva este un mare fan al trupei 5Gand, așa că nu ratează nicio ocazie să poată lua legătura cu adolescenții. Dorința fetiței însă, a cauzat doar încurcături pentru Cătălin Măruță.

Se pare că mezina familiei a insistat destul de mult ca tatăl ei să-l sune pe Selly chiar de ziua lui, iar surpriza a fost ora la care aceasta își dorea și anume la 7 dimineața.

“Tati, îl sunăm pe Selly să îi urmăm: «La mulți ani»?”, a întrebat David Măruță.

„Mă ascultați un pic? Ideea e în felul următor: noi suntem mămăruțe, pentru că noi suntem familia Măruță – mămăruțe”, a spus prezentatorul de la Pro TV. “Da, dar noi trebuie să îi spunem:«La mulți ani!» lui Selly, pentru că e ziua lui!”, a insistat Eva Maria. “Dar nu pot îl sun la ora asta. Omul ăla doarme la șapte dimineața”, a spus tatăl micuților.

Măruță însă nu a putut rezista și la scurt timp a pus mâna pe telefon pentru al suna pe vlogger.

Cine a răspuns la telefon?

Fiind dimineață, era clar că îndrăgitul vlogger se odihnea, iar la telefon a răspuns tatăl său.

“Sunt Cătălin Măruță și David și Eva, copiii mei, voiau să-l sune pe Selly să-i spună La mulți ani, iar acum David spune: «Jean, ce faci?»”, a spus prezentatorul de la Pro TV. Vedeta a fost surprinsă de faptul că la capătul celălalt al firului se afla numeni altul decât tatăl lui Selly.

„Vă transmit multe salutări, și dumneavoastră, și lor. Copii, să creșteți mari, să fiți fericiți. Dar aveți numărul celălalt? Mă bucur mult… La mulți ani și vouă! Da, m-a băgat și pe mine într-un video, pe acolo (…)”, a încheiat apelul tatăl vloggerului.