Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Alexandru Arișinel a povestit toate evenimentele prin care a trecut în ultima perioadă. Actorul a dus o luptă grea cu noul coronavirus, fiind inclusiv internat la spital.

Acesta a fost infectat cu noul coronavirus și chiar dacă a depășit boala, el susține că starea sa de sănătate este încă fragilă. În acest context, Alexandru Arșinel este nevoit să meargă  în fiecare săptămână la spital pentru mai multe controale amănunțită.

Totodată, actorul a mai precizat că vârsta sa înaintată îl face atât de vulnerabil, ei fiind nevoit să respecte cu strictețe tratamentele primite de la medicii specialiști.

Alexandru Arșinel, după infectarea cu noul coronavirus

Alexandru Arșinel nu a fost luat prin surprindere însă de ce i s-a întâmplat. El a precizat că știa că după vârsta de 80 de ani trebuie să fie mai atent în legătură cu starea sa de sănătate.

„Ne descurcăm. Văd că mă lasă în pace. Urmez indicațiile doctorilor legate de pandemie, legate de transplantul de rinichi și legate de tensiune. Toate se adună de la o vârstă, iar la 82 trebuie să fiu și eu mai atent puțin, dacă nu puțin mai mult. Binișor”, a spus Alexandru Arșinel la Antena Stars.

În același timp, actorul a mai adăugat că în prezent se află în Sinaia, în concediu, acolo unde se relaxează. El a mai precizat că peste câteva zile își dorește să meargă și în satul său natal pentru a face o vizită la mormântul părinților săi, loc unde își dorește să ajungă de multă vreme.

„Încerc să dau o fugă până în satul meu natal. Aș vrea să aprind o lumânare la mormântul părinților și o să văd cum mă descurc cu această problemă pentru că este o problemă, îmi e dor să merg la mormântul părinților”, a mai adăugat Alexandru Arșinel.