Cum se simte Alexandru Arșinel după ce a fost infectat cu COVID? Trebuie să meargă des la medic

Actorul a povestit pentru impact.ro că momentan este la Sinaia unde se odihnește. Deși se confrunta deja cu mai multe probleme de sănătate, infectarea cu coronavirus l-a făcut să meargă mult mai des la spital.

”Sunt bine, sunt la un pic de odihnă la casă, la Sinaia. Sunt pe o linie constantă cu sănătatea, mă mai dor picioarele dar asta este. Este din cauza pandemiei, că nu am avut activitate. Seara stau cocoțat la o terasă, la casă, și mă gândesc și recit poeziile lui Eminescu printre care și «Mai am un singur dor»”, spune acesta.

Actorul a spus în continuare că de abia așteaptă să joace din nou, subliniind că iubește ceea ce face de atâția ani.

”Asta spune multe despre starea mea sufletească! Nu mă gândesc la moarte, nu, nu, doar că îmi place mie poezia. Aștept din toamnă să înceapă stagiunea, să încep să joc, asta iubesc eu cel mai mult’, a spus Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel și soția sa s-au infectat cu COVID după vaccinare

Actorul și soția sa au decis să se vaccineze împotriva virusului care a făcut nenumărate victime. Cu toate acestea, cei doi s-au infectat cu COVID în luna aprilie a acestui an.

El spune că, deși au trecut trei luni de la infectare, trebuie să meargă la medic de două ori pe săptămână.

”Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permiteţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen. O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului”, a spus actorul.