Imobiliare (140 de persoane prezente în Top 300 Capital)
Deşi s-au fript serios din cauza prăbuşirii pieţei imobiliare, aproape jumătate dintre ocupanţii Top 300 continuă să aibă afaceri în acest sector.
Turism (65 de persoane prezente în Top 300 Capital)
Acesta este numărul celor care au participaţii la companii cu activităţi în industria ospitalităţii ori în agenţii de turism.
Industrie (40 de persoane prezente în Top 300 Capital)
Sectoare productive, precum cel alimentar, ori al extracţiei şi prelucrării hidrocarburilor, au generat venituri consistente, în pofida crizei.
Comerţ (29 de persoane prezente în Top 300 Capital)
Fie că este vorba despre retailul tradiţional, prin reţele de magazine, fie de cel online, comerţul a continuat să atragă investiţii în ultimii doi ani.
Media (18 persoane prezente în Top 300 Capital)
Prezenţa în acţionariatul companiilor din massmedia a reprezentat şi reprezintă încă o oportunitate deloc de neglijat de către bogaţii ţării.
Farmaceutice (14 persoane prezente în Top 300 Capital)
Criza sistemului medical şi reculul pieţei farma au continuat să afecteze activităţile de producţie şi distribuţie a medicamentelor.

Ediţia din acest an a Top 300 Capital cei mai bogaţi români va apărea luni 18 octombrie. În afară de Topul celor mai bogaţi români, în paginile acestei ediţii veţi mai putea găsi:
Un interviu, în exclusivitate, cu omul de afaceri Donald Trump
Un comentariu al renumitului economist Nouriel Roubini
Cele mai mari averi din Polonia, Rusia, Ucraina, Ungaria şi Elveţia
Cei mai bine plătiţi CEOs din lume