Liviu Pleșoianu aduce o serie de acuzaţii noi cu privire la faptul că se încearcă blocarea candidaturii sale la șefia PSD.

„Viorica Dăncilă a teleghidată de statul paralel care nu există. Dăncilă s-a pus singură într-o situație.. atunci când a fost întrebată la Antena 3 cum e cu statul paralel, a spus că nu se știe foarte bine pentru că părerile sunt împărțite. Jurnalistul o întrebase care e părerea ei. S-a bâlbâit, n-a dat niciun fel de răspuns. Concluzia mea e că premierul României e teleghidat de serviciile secrete. Ce altă concluzie să trag? Despre Dăncilă chiar am crezut că e altfel, dar văd că în PSD e o mare problemă. E cam cum spunea Geoană, nici noi nu mai știm cum suntem. Dacă Dăncilă rămânea așa, cum am perceput-o eu, nu aș fi candidat la șefia PSD”, a spus Pleșoianu la Antena 3.

Mai mult, acesta spune că se doreşte şi blocarea lui Codrin Ştefănescu care şi-a anunţat de asemenea candidatura la o funcţie în PSD.

„Se încearcă blocarea candidaturii mele și a lui Codrin Ștefănescu. Se zvonește că până la Congresul de sâmbătă vor fi oameni scoși din joc”, a mai spus Liviu Pleşoianu.