”Atitudinea adoptată în domeniul investițiilor a fost de relativă precauție, vizând preponderent  oportunități care să completeze și diversifice afacerile de bază, pentru a  crea o protecție la expunerea unidirecțională”, declară pentru Capital omul de afaceri.
”Am trecut în standby în domeniul real estate-lui, unde deținem  momentan un stoc suficient de unități locative în raport cu capacitatea de absorbție a pieței”, adaugă milioanarul.

Însă pe cât de rezervat a fost cu afacerile din imobiliare, pe atât de încrezător a fost în pariul său cu industria hotelieră. La finele lui 2010, Valentin Vișoiu a demarat lucrările la primul hotel afiliat brandului Ramada în Pitești. Investiția a fost de 20 de milioane de euro, iar ca și partener de afaceri, i-a fost alături Denisa Gociu, fata milioanarului piteștean Virgil Dumitru. Este conștient că industria hotelieră nu-i va aduce profitabilitate peste noapte, însă consideră că deschiderea unui hotel este exact genul de investiție care se face în perioade de criză.
”Am apreciat că o unitate hotelieră de acest nivel este o necesitate, brandul promovat o certitudine a excelenței serviciilor oferite, deci o oportunitate investiționala, fiind primul și singurul hotel de brand din Pitești”, declară Vișoiu.

Potrivit ultimei ediții a Top 300 Capital, Valentin Vișoiu are o avere estimată la 95-100 de milioane de euro, situându-se pe poziția 67 a clasamentului.