Iată o dată statistică: o firmă românească medie cu 50 de angajați petrece 480 (!) de ore pe an cu retastarea textelor din documentele tipărite, scanate sau fotografiate. În termeni financiari, acest lucru înseamnă cel puțin 8000 €. 8000 € este o pierdere absolută și inutilă de bani, ce poate fi evitată cu ușurință.

O altă problemă frecventă este prelucrarea documentelor PDF. Vă aduceți aminte cât timp v-a luat ultima dată să editați, transformați sau copiați anumite informații din fișierele PDF? Și ați fost mulțumit de rezultat? Probabil răspunsul la această ultimă întrebare este ‘nu’. Nu fiți surprins: peste 2/3 din lucrătorii de birou se confruntă cu probleme atunci când prelucrează fișiere PDF, așa că nu sunteți singur în această situație.

Indiferent de mărimea companiei sau de ramura industrială în care activează, acest gen de probleme este frecventă în aproape toate organizațiile. Însă există o soluție pentru toate problemele pe care le-am menționat – versiunea recent lansată a binecunoscutei aplicații ABBYY FineReader 14. Cu noul FineReader puteți prelucra toate documentele tipărite, scanate sau în format PDF în felul următor:

 
  1. Prelucrați fișierele PDF la fel cum o faceți cu fișierele Word. Editați textul și imaginile, dar și adăuga, șterge sau rearanja pagini în documentele PDF.
  2. Transformați documentele scanate, tipărite și fișierele PDF în diverse formate editabile – Word, Excel, PowerPoint etc. Acum puteți găsi, copia și edita orice informație din text, tabele sau imagini.
  3. Comparați convențiile și contractele care au formate diferite – de exemplu formă scanată, PDF sau chiar contractele tipărite. Programul va recunoaște textul, va identifica diferențele și va evidenția toate diferențele esențiale.

Având la dispoziție această gamă largă de funcții, nu veți mai avea nevoie de alte aplicații pentru anumite activități de prelucrare a documentelor. Astfel, dacă achiziționați FineReader 14, veți economisi fondurile companiei și veți avea garanția rentabilității ridicate a investiției. Dar să analizăm cu atenție cifrele.

În medie, o organizație cu 50 de angajați are nevoie de aproximativ 8 luni pentru a-și recupera investiția în ABBYY FineReader 14, rentabilitatea investiției ajungând la 210% în 2 ani. Se înțelege de la sine că aceasta este o investiție pe termen mediu foarte rentabilă. FineReader vă oferă posibilitatea de a crește eficiența lucrătorilor de birou, ceea ce va determina creșterea eficienței întregii companii.

Descărcați versiunea de probă a FineReader și începeți chiar acum să vă îmbunătățiți procesele comerciale și rentabilitatea investițiilor.