Dinamo a fost spulberată vineri de către echipa lui Hagi, FC Viitorul Constanţa, chiar acasă în Ştefan cel Mare, cu scorul de 0-5, în etapa a 25-a a Ligii I.

Ce se întâmpla însă în urmă cu câţiva ani? În 2018, la o petrecere a comunităţii machedoneşti din Constanţa, Gheorghe Hagi a fost filmat cum cânta o melodie dedicată celor de la Dinamo Bucureşti, alături de Pindu, un solist cunoscut aromânilor.

Imaginile publicate de Ziare.com pot fi văzute accesând acest link.

„Cei ce sunt dinamovişti, niciodată nu sunt trişti…”, se poate auzi cum cânta Hagi la acea petrecere.

Tatăl Simonei Halep a fost şi el la această petrecere

În imaginile de la respectivul eveniment îi mai putem vedea pe tatăl Simonei Halep, Stere Halep, pe Marilena, soţia lui Gheorghe Hagi, dar şi pe Decebal Curumi, un oficial al clubului de fotbal constănţean.

Dinamo Bucureşti ar avea mulţi suporteri înfocaţi în rândul machedonilor din Constanţa şi aşa se explică această filmare.

Mulţi dintre ei şi-au făcut carduri în programul „Doar Dinamo Bucureşti” şi plătesc sume considerabile în conturile clubului din Capitală prin intermediul donaţiilor, mai notează ziare.com.

Gică Hagi nu este însă aproape de sufletul suporterilor dinamovişti. Galeria „câinilor roşii” l-a huiduit întotdeauna pe Hagi la meciurile dintre Dinamo şi FC Viitorul.

Motivul cel mai probabil: „Regele” a cunoscut performanţa la marea rivală Steaua, cu care a câştigat Supercupa Europei în 1986, graţie golului înscris chiar de el împotriva Dinamo Kiev.

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin