George Simion a publicat miercuri, 24 aprilie, un mesaj care a atras imediat atenția urmăritorilor săi. Soția liderului AUR, Ilinca Simion, a născut de curând un băiețel.

Soția lui George Simion a născut un băiețel

Postarea liderului AUR a strâns zeci de mii de aprecieri și comentarii în mai puțin de o oră.

„Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”, a scris George Simion pe Facebook.

Simion a revenit cu un mesaj în care a subliniat că este ireal efortul depus de mame în timpul nașterii.

„Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea!

O altă reacție a venit și din partea lui Claudiu Târziu

Foarte mulți urmăritori i-au felicitat pe cei doi și au transmis mai multe urări.

„Felicitări și multă sănătate la toată familia și la Bebe tot binele din lume!”; „Binecuvântați să fiți. Copiii sunt esența existenței noastre efemere pe pământ, pruncii sunt un dar neprețuit de la bunul Dumnezeu”; „Felicitări! Sănătate și dragoste eternă!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

O altă reacție a venit și din partea lui Claudiu Târziu. Colegul lui din AUR i-a felicitat pe cei doi și le-a urat să se bucure de cel mic.

„Felicitări, dragilor! Să vă trăiască și vă bucurați de el și el de voi! Mare dar de la Dumnezeu! Slavă Lui!”, a scris Claudiu Târziu pe Facebook.

Liderul AUR a avut câteva probleme de sănătate în ultima vreme

Amintim că liderul AUR a avut câteva probleme de sănătate în ultima vreme. El a comunicat anterior prin intermediul rețelelor sociale că a primit diagnosticul unei forme ușoare de pneumonie.

„Mulțumesc de urările de Sf. Gheorghe! O pneumonie ușoară mă oprește o vreme să particip la acțiunile planificate”, a scris Simion pe contul său de Facebook.

Liderul AUR nu a furnizat informații privind durata estimată a perioadei de recuperare, însă a menționat că va lua o pauză temporară de la activitățile politice pentru a-și dedica timpul recuperării.

Având în vedere acest eveniment, este probabil ca activitățile partidului care necesitau prezența sa să fie reprogramate sau să fie gestionate de alți membri ai conducerii AUR. Pe rețelele sociale, susținătorii și colegii lui Simion i-au transmis mesaje de încurajare.