Ilie Năstase candidează la alegerile europarlamentare pe lista UNPR. Acesta a făcut de curând un gest prin care îl umilește pe Traian Băsescu.

Au apărut imagini pe Facebook în care Ilie Năstase a făcut un gest total nedemn pentru statutul său. Fostul tenismen a aruncat cu cafea peste un cort de campanie al PMP cu chipul lui Traian Băsescu, fostul președinte al României.

PMP București a reacționat imediat și a anunțat că va sesiza marți Autoritatea Electorală Permanentă. Imaginile cu Ilie Năstase au apărut pe pagina de facebook a lui Cristian Petrescu, președintele filialei PMP București.

”NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare! Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decentă, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii. PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN”, a spus Cristian Petrescu, președintele filialei PMP București, la descrierea postării.

Imaginile video cu Ilie Năstase pot fi văzute pe pagina de Facebook a lui Cristian Petrescu.

Video aici.