Scandal în cuplul Armin Nicoară și Claudia Puican. Artistul a ieșit la o întâlnire cu o tânără domnișoară și apoi s-a dus cu ea direct la masaj.  Claudia Puican a fost pe fază și l-a prins chiar în fapt pe logodnicul ei, astfel că spiritele s-au încins și s-a lăsat cu scandal. Viitoarea soție a lui Armin Nicoară nu a reacționat tocmai bine când a aflat.

Nu este pentru prima dată când Claudia Puican face o criză de gelozie din cauza viitorului său soț, Armin Nicoară. Totul s-a întâmplat după ce artistul a ieșit la restaurant cu o domnișoară. Aceștia au servit ceva de mâncare și apoi aceasta l-a invitat pe tânăr la un masaj.

Este de precizat că Armin a fost puțin reticient privind invitația, căci trebuia să se întâlnească cu logodnica sa, însă femeia l-a convins pe muzicant de faptul că iubita lui sigur nu s-ar supăra știind că a avut un moment de relaxare.

Cum a reacționat viitoarea soție a lui Armin Nicoară

Armin Nicoară nu a mai sta pe gânduri și s-a lăsat convins de domnișoara cu care a luat masa în oraș. Au mers împreună într-o cameră pentru masajul promis. Femeia l-a ajutat pe artist să se dezbrace, apoi s-au pus împreună în pat pentru momentul de relaxare pe care i l-a promis artistului.

Armin s-a simțit vinovat în cele din urmă, conștient că iubita lui ar putea să se supere foarte tare, astfel că a mărturisit cu sinceritate: „Deci dacă află Claudia unde sunt, băi nene, mă strânge de gât. Aleluia, s-a terminat cu mine!”, a spus acesta în emisiunea pe care cei doi o au la Antena Stars.

Claudia Puican l-a prins în fapt pe Armin și a făcut o criză de gelozie chiar în plină stradă, astfel că artistul a încercat să-i explice faptul că între el și domnișoara alături de care a fost la masaj nu s-a întâmplat absolut nimic ce ar putea să le pună în pericol relația.

Cu toate acestea, după escapada de la salonul de masaj, Claudia Puican a fost extrem de afectată. ”Plec!”, i-a spus aceasta lui Armin Nicoară și a început să își facă bagajele.

Sursa foto: Facebook.