Armin Nicoară a reacționat după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de soția sa. El se află în relație cu artista Claudia Puican. Cei doi formează un cuplu de peste șapte ani.

Artiștii au decis să se separe. Armin Nicoară a explicat, acum, că este vorba doar de o despărțire pe plan profesional. El a dorit să ofere detalii pentru a lămuri întreaga situație.

Armin Nicoară are o relație sudată cu Claudia Puican

Saxofonistul și soția lucrează împreună. Ei merg la majoritatea evenimentelor și au o relație foarte sudată.

Armin Nicoară a explicat că au luat decizia de a se despărți pe plan profesional. Motivul este legat de faptul că el și Claudia Puican au programe diferite. Viața personală rămâne, însă, neschimbată.

„S-a zvonit că ne despărțim, dar a fost contextul greșit. Nu am spus că ne despărțim în relație, ci doar ne separăm cu evenimentele.

Noi cântăm împreună, știți care este situația la noi. Ea vrea să meargă pe programe”, a dezvăluit artistul.

Motivul pentru care s-a ajuns la separare pe plan profesional

Acesta a mărturisit că lui îi place să fie plecat de acasă cu lunile dacă se poate. Claudia Puican, în schimb, vrea să doarmă mai mult. În plus, artista nu și-ar dori să stea numai prin hoteluri. Claudia ar vrea să se ocupe și de treburile ei.

„I-am spus să ne separăm un pic, i-am zis să spună cum ar vrea programul, cum îi convine ei. Eu aș putea să cânt de luni până duminică. Între timp, aș putea să caut o altă solistă sau nu știu…”, a comentat artistul, conform playtech.

Nu este vorba de despărțire în cuplu

Acesta a spus că, momentan, se separă pe plan profesional ca să îi fie și artistei bine. El a subliniat că nicidecum nu este vorba de despărțire în cuplu.

De altfel, cei doi au dezvăluit, anterior, că au semnat un contract prenupțial înainte de căsătorie. Aceștia au încercat, astfel, să evite discuțiile sau conflictele legate de finanțele lor personale. Cei doi artiști lucrează într-un domeniu care implică o program foarte intens. Ei trebuie să călătorească mult și fac și o muncă extrem de solicitantă. Acest lucru pune o presiune asupra vieții lor personale și a relației lor.