Armin Nicoară își umple iubita de gelozie! A pus mâna pe sânii altei femei, admirându-i decolteul.

Totul s-a petrecut sub ochii Claudiei Puican, a cărei reacție nu s-a lăsat așteptată.

Armin Nicoară își umple iubita de gelozie! Gest nepotrivit

La petrecerea de ziua lui Armin Nicoară, artistul a făcut un gest nepotrivit. Acesta a pipăit bustul Andradei, una dintre invitate.

Totul s-a petrecut sub ochii logodnicei sale, Claudia Puican. Deși artista este geloasă din fire, lucru demonstrat în alte apariții, de această dată, cântăreața nu s-a arătat deranjată de gestul partenerului său.

„Începem cu feblețea ta”, a spus Claudia, care a observat interesul logodnicului său pentru Andrada, una dintre invitatele la petrecere. Armin a confirmat și i-a spus blondinei: „Te rog frumos să te ridici. Măi, Claudia, eu mi-am dorit… I-am spus Andradei, te rog să vii așa, mai cu un decolteu. Noaptea o visez.”.

La scurt timp, artistul a pipăit bustul Claudiei: „Aoleu, mamă”. „Ce e nou e bun.”, a adăugat Claudia, care s-a arătat amuzată de faptul că Armin a comparat pieptul său cu cel al invitatei, potrivit wowbiz.ro.

Atingeri cu Georgiana Lobonț

Blondina de la petrecere nu este singura femeie cu care Armin a fost mai apropiat în ultima vreme. Artistul a fost filmat în ipostaze mai intime cu o colegă de breaslă.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au sărbătorit marea împăcare dintre ei prin lansarea unei piese noi. După o perioadă în care s-au certat din cauza banilor, artistii au decis să îngroape securea războiului și să mai ofere o șansă relației lor de prietenie.

La un moment da, în timpul petrecerii de împăcare, Armin a luat-o pe Georgiana Lobonț de picior și a pupat-o. Momentul intim a fost surprins de camerele de filmat și apoi publicat pe internet.

În ciuda micilor „ieșiri” ale lui Armin Nicoară, artistul este îndrăgostit până peste cap de logodnica sa, Claudia Puican, ba chiar are planuri mari cu ea.

Cântărețul a vorbit într-un interviu despre nunta cu aleasa lui.

Sursa foto: Facebook.