Andreea Bălan se pregătește de o nouă investiție uriașă! Ce vrea să-și cumpere artista

Până acum, Andreea Bălan putea fi surprinsă pe străzile Capitelei conducând un Range Rover alb. De acum înainte, acest lucru s-ar putea schimba deoarece artista se gândește să își achiziționeze o altă mașină cu banii pe care ia luat din vânzarea unui Mitsubishi, mașină care obișnuia să fie condusă de fostul ei soț, actorul George Burcea.

Artista a vândut mașina pe care i-o făcuse cadou lui George Burcea și dorește să își cumpere o nouă mașină. Vedeta s-a interesat deja ce model ar putea să își cumpere și este dispusă să își schimbe planurile cu privire la modelul de mașină pe care îl dorește. Andreea Bălan nu exclude posibilitatea de a investi chiar și 100.000 de euro într-un Jaguar.

Artista nu vrea să se răzbune

Andreea Bălan a declarat într-o emisiune televizată că există persoane care spun că dorește să se răzbune pe George Burcea, luându-i vila și mașina. Cu toate astea, ea a explicat că nu așa stau lucrurile și că ei au semnat de la bun început un contract care spune că fiecare pleacă cu ce a venit.

”În presă a apărut că eu vreau să mă răzbun, să îi iau și vila și mașina. Nu există așa ceva, sunt invenții. Pentru că noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri. Fiecare pleacă cu ceea ce a venit.

Și evident că mașina și casa erau de dinainte de relație, deci nu am ce să îi iau. Mi-a înapoiat și mașina, atunci când a rămas fără carnet, cea pe care i-am făcut-o cadou.”, preciza Andreea Bălan.

George Burcea își vizitează des copiii

După ce a plecat din căminul conjugal, vocile rele l-au acuzat pe George Burcea că și-a abandonat copiii. În acest context, actorul a precizat la vremea respectivă că nu face acest lucru și că le vizitează pe cele două fetițe ale sale în funcție de timpul pe care îl are.

”Dacã nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnã că mi-am abandonat copiii. Locuiesc la șapte km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în funcție de activitățile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp împreună prin parcuri/ săli de repetiții, platouri sau excursii.

Dacã despre mine care sunt aici, in B (n.r. București), lângă copii, spuneți ca i-am abandonat, atunci ce părere aveți de părinții care i-au lăsat la maternități, i-au aruncat la coș, i-au lăsat pe străzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau și mai rău, au intrat în pușcărie din cauza unei crime, de exemplu…?!”, scria George Burcea.

Sursă foto: Facebook Andreea Bălan