Programul cuprinde Iconic Juices, sucuri 100% naturale din legume şi fructe, stoarse prin presare şi nu prin centrifugare, ca să păstreze intacte proprietăţile nutritive, Iconic Diet – mâncare sănătoasă, preparată de către nutriţionist, cu aport caloric calculate şi Iconic Detox (un program de nutriţie controlată pentru o dietă de detoxifiere eficientă ajutată de terapii corporale complementare). Iconic Detox este un program cu opţiuni complexe, nu sunt niste sucuri verzi sau un meniu detox punctual, ci niste soluţii care pot schimba un program de viaţă.

Camelia Sucu: “Îmi doresc să convertesc cât mai multă lume la obiceiuri sănătoase (alimentaţie de calitate, detox, sport, terapii corporale, nu neapărat sofisticate). O viaţă sănătoasă nu este o corvoadă sau un sistem de privaţiuni, cum mulţi gândesc: este plină de satisfacţii, bucuria de a avea grijă de tine însuţi, mai ales când soluţiile sunt plăcute, iar rezultatele sunt vizibile”

Cura de detoxifiere Iconic Detox este alcătuită din supe raw sau preparate termic, salate, şi sucuri din legume şi fructe. Este vorba despre 6 mese pe zi (4 sucuri, o supă şi o salată, din două în două ore). Mesele trebuie alternate cu hidratare (apă plată sau ceaiuri), cel puţin o formă uşoară de sport precum mersul pe jos câţiva kilometri, aquagym sau înot şi orice alte binevenite terapii corporale (masaj pentru drenaj limfatic, acupunctură, reflexoterapie, orice ajută). In timpul curei de detox sunt recomandate 3 şedinte de hidrocolonoterapie pentru eliminarea toxinelor acumulate îndelung la nivelul colonului şi facilitarea unei absorbţii optime intestinale a substanţelor nutritive.

Cel mai important lucru însă, de care multă lume uită, este perioada de după detox. Astfel că, de o importanţă la fel de mare precum cura de detox în sine este regimul post detox care permite o trecere graduală, fără şocuri a organismului de la hrana preponderent lichidă la cea solidă. De acest aspect multi uită şi riscă să acumuleze înapoi kilogramele pierdute cu efort, să se frustreze sau să considere detox-ul ineficient. Iconic Health are grijă şi de regimul post detox printr-o ofertă variată, echilibrată, cu ingrediente de calitate. Pentru detalii de meniu se poate accesa www.iconichealth.ro.

Te-ar putea interesa și: