Un bătrân din Buftea, care stă mereu la cerşit la semaforul de la Arcul de Triumf din Bucureşti, este în realitate un domn respectabil, cu are de mare boier.

Potrivit cancan.ro, bătrânul poartă numai la costum și pălări, atunci când nu prestează și conduce un scuter de peste 2.000 de euro, extrem de frumos şi de nou.

foto: cancan.ro.

„Vă rog să mă ajutați! Sunt un om ars de foc, iar mâinile nu mă ajută. Mă rog ca Dumnezeu să vă răsplătească”, este mesajul emoționant pe care Costel al lui Goangă îl afișează în timp ce se plimbă printre mașinile oprite la semafor.

Cu toate acestea, după ce își termină „programul de lucru” din intersecție, Costel al lui Goangă se transformă. Din bătrânul pricăjit care nu își poate folosi membrele, acesta devine un adevărat boier ce se poartă la costum și pălărie.

Mai mult decât atât, bărbatul circulă cu un scuter de aproape 2000 de euro. Potrivit sursei citate, Costel al lui Goangă a „lucrat” și în străinătate. „Regele cerșetorilor” ar fi strâns bani buni în Franța și Belgia, acolo unde a fost în urmă cu câțiva ani. Acum are o casă frumoasă în Buftea și își petrece timpul liber plimbându-se cu scuterul.