A avut loc petrecerea de logodnă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase

Ianis Hagi este mai fericit ca niciodată, alături de Elena Tănase, logodnica sa. Luni, 16 octombrie 2023, a avut loc petrecerea lor de logodnă. Marele eveniment a avut loc într-un cadru restrâns, la un restaurant select din Constanța, județul Dobrogea.

La petrecerea respectivă, au fost invitați rudele lor și câțiva prieteni. Cei doi îndrăgostiți și invitații lor au dansat pe muzică machedonească și s-au distrat pe cinste, potrivit OrangeSport.

Ianis Hagi_petrecere de logodnă
SURSA FOTO: OrangeSport
Ianis Hagi_logodnă 2023
SURSA FOTO: OrangeSport
Ianis Hagi la petrecerea de logodnă
SURSA FOTO: OrangeSport

Gigă Hagi i-a propus fiului său să-i cumpere o vilă în Pipera, București

Vă amintim că jucătorul de fotbal a cerut-o pe Elena Tănase în căsătorie la Paris, Franța. În acea zi, au umplut rețelele sociale cu fotografii romantice.

Gică Hagi, tatăl său, s-a oferit să le cumpere o vilă de peste un milion de euro, în Pipera, București, dar el a refuzat politicos. Ianis Hagi ar vrea să își cumpere singur un apartament în Primăverii, București, unde să stea cu soția sa, când revin în România. El vrea să ornească în căsnicie cu ceva cumpărat de el însuși. Tatăl său a fost mândră că gândește ca un bărbat adevărat.

„Ianis i-a mulțumit mult tatălui său, i-a spus că-i este recunoscător pentru că s-a gândit la un asemenea gest, dar că și-ar dori să își cumpere singur un apartament în zona Primăverii, acolo unde să locuiască alături de soție când vor veni în țară. I-a spus că vrea să pornească în căsnicie cu ceva cumpărat de el, pe propriile lui forțe.

Gică nu s-a supărat, a apreciat foarte mult gestul fiului său și faptul că gândește ca un bărbat adevărat. I-a spus că, totuși, și-ar dori să respecte tradiția machedonească și să plătească el absolut toate cheltuielile de nuntă. Ianis a fost de acord, ei sunt o familie foarte unită, rar mai vezi așa ceva”, a explicat un apropiat al familiei sale pentru CANCAN.

Ianis Hagi și Elena Tănase
SURSA FOTO: Instagram