Dotat cu procesor quad core, cubul MediaQ permite proiecţia wireless printr-o conexiune HDMI, iar, împreună cu un ecran de televizor şi o cameră externă, oferă o calitate excepţională a imaginilor din timpul apelurilor video pentru a ţine legătura cu prietenii şi familia aflaţi peste tot în lume. Memoria sa de 32 GB poate fi mărită apoi prin intermediul cardurilor Micro SD.

Huawei MediaQ include o funcţie specială care sortează şi organizează automat fişiere existente în computere PC, hard disk-uri mobile şi alte device-uri de stocare a informaţiei. Cubul HUAWEI MediaQ vine cu jocuri pre-instalate, precum Ducati Bike şi Breaker’s Revenge II, care pot fi accesate prin intermediul tabletelor sau ale consolelor de joc. Accesoriile suplimentare includ o telecomandă universală care controlează MediaQ-ul, un receiver (Set Top Box – STB), TV şi alte echipamente digitale, controllere pentru tastatură şi un adaptor pentru a conecta stick-uri de tip USB şi hard disk-uri mobile.
MediaQ M310 a fost prezentat pentru prima oara la expoziţia de anul acesta Consumer Electronics Show (CES) în ianuarie la Las Vegas. Preţul şi disponibilitatea vor fi anunţate în curând.