Cu un afișaj mare de 9.7 inci și capabilități audio puternice, HUAWEI MatePad T 10 oferă o experiență multimedia captivantă pentru utilizatorii de toate vârstele. Concepută pentru a fi puternică și ultra-portabilă, cea mai recentă tabletă Huawei include un procesor octa-core puternic și o baterie mare într-un corp subțire și ergonomic, pentru ca utilizatorii să o poată folosi de oriunde și oricând. Toate aceste specificații de ultimă oră sunt disponibile la un preț recomandat de 699 lei.

EMUI 10.1 de pe HUAWEI MatePad T 10 oferă o suită extinsă de funcții inteligente și prietenoase, inclusiv HUAWEI App Multiplier, care oferă opțiunea ecranului divizat (split screen) în timpul utilizării unei aplicații, pentru a folosi în mod cât mai eficient orientarea landscape.

De remarcat și că magazinul HUAWEI AppGallery, echipat cu cele mai populare aplicații, vine preinstalat pe noua tabletă. AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. 

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBrd și George România.

Aplicațiile revoluționare MyBRD și NeoBT

Trebuie specificat faptul că MyBRD Mobile este una dintre noile aplicații care s-a alăturat HUAWEI AppGallery, fiind o aplicație prin care clienții sunt întotdeauna în contact cu banca, 24/7.

Cu MyBRD Mobile, aceștia au acces la detaliile conturilor, pot efectua operațiuni bancare și pot primi informații bancare direct pe dispozitivul acestora. Folosind serviciul de mobile banking, beneficiază de securitate maximă prin cele mai avansate sisteme de securitate și, în același timp, de mobilitatea de care au nevoie.

În același timp, aplicația NeoBT le oferă utilizatorilor serviciile bancare online BT potrivite stilului lor de viață direct pe telefon sau tabletă. Aceștia pot merge la bancomat cu dispozitivul personal și se pot întoarce acasă cu bani. Cu ajutorul Neo Radar, au alături un prieten care le învață comportamentul financiar și poate da sfaturi pe baza acestuia.

Cu Neo Travel pot schimba bani direct în aplicație. Pe lângă aceste funcționalități, utilizatorii mai pot folosi și Neo Cash, Neo Family, Neo Shopping și multe alte funcționalități care vin în ajutorul clienților pentru a asigura o experiență cât mai plăcută de utilizare.

Aplicații noi se alătură săptămânal magazinului de aplicații așa că, dacă vrei să fii primul care le descoperă, rămâi aproape de pagina de Facebook sau website-ul Huawei Community