Taiwanezii de la HTC au lansat terminalul Smart, un nou tip de telefon inteligent, creând o nouă categorie de smartphone-uri, mai puţin performante, dar în acelaşi timp accesibile publicului larg.

HTC Smart este primul terminal al taiwanezilor care foloseşte sistemul de operare Qualcomm Brew şi este cel mai modest telefon mobil în ceea ce priveşte caracteristicile. Acesta are un procesor de 300 de Mhz şi o memorie RAM de 256 de MB. Ecranul are 2,8 inch, iar camera foto este de 3 megapixeli. Nu are GPS şi nici Wi-Fi.

 “HTC s-a concentrat întotdeauna pe ascultarea consumatorilor şi pe crearea unor noi categorii de dispozitive mobile iar HTC Smart este răspunsul la cererea clienţilor de a avea acces la un smartphone uşor de folosit şi accesibil ca preţ. Nu se poate numi smartphone doar dacă dispune de o interfaţă touch; integrarea HTC Sense aduce cu sine o experienţă inegalabilă oamenilor care vor să facă mai multe cu telefonul lor,” a delcarat Peter Chou, Chief Executive Officer, HTC Corporation.

HTC Smart va fi disponibil începând cu primavăra aceasta în Europa şi Asia.

SURSA: HTC