Horoscop vineri, 26 martie. Zodia care nu-și cere iertare niciodată. Încearcă să-ți îndrepți greșelile

BERBEC    Dimineață echilibrată. O zi obișnuită de primăvară, fără multe iluzii. Dar, cu multe gânduri. Nu exagera cu efortul, mai ales cel fizic, ocupă-te doar de treburile tale obișnuite, cotidiene! Evită să cumperi ceva. Astăzi trebuie să dai dovada de echilibru şi inspiraţie în relaţiile cu anturajul ca să eviţi unele momente jenante. In nici un caz astăzi să nu fii zgarcit(ă), patima care te apuca cand nu trebuie. In primul rand la sentimente. Apoi la râs. Că despre bani nu putem vorbi, pentru că nu ne plac melodramele! Treci printr-o perioada de schimbari, poate de aceea banii sunt mediocru aspectaţi. Iar banii sunt  o energie, un mijloc, nu un scop în sine.  

TAUR   Noutatea, schimbarea nu-ţi sunt favorabile. Evită să cumperi ceva. Astăzi trebuie să dai dovada de echilibru şi inspiraţie în relaţiile cu cei din jur ca să eviţi unele momente jenante. Evita, astazi, discutiile cu membrii familiei, cu anturajul foarte apropiat sau cu partenerii de afaceri asupra proprietatilor comune. Dacă ai vreo idee, pune-o in aplicare fără multă vorbă. Astăzi trebuie sa dai curs incapăţânării bovine care te caracterizeaza. Incăpăţânare care bine investita se numeste tenacitate si poate aduce in viitor dividende foarte frumoase. Spirituale sau materiale, depinde in ce investeşti.  

GEMENI   Astăzi trebuie să fii foarte atent(ă), la dinamică, la viteza cu care te mişti. Trebuie să eviţi micile incidente la serviciu şi posibile accidente domestice. Adică, fereşte-ţi degetele! Apare un aspect malefic, o cuadratura, dar se poate să fie doar o influenta negativa generala, o perioada mai neconfortabila care se intinde pe cateva zile, o indispozitie ca sa zicem asa, si mai putin un necaz concentrat. Trebuie sa fii foarte atent la cheltuielile facute aiurea si cu gandul in alta parte. Cel mai bine ar fi sa iesi in oras fara bani şi cărţi de credit. Plimba-te, nu cheltui!

RAC   Nu-ţi organiza viaţa după cum vor alții, după tv cu reclame, promoţii și politica stupidă a distopiei sanitare. S-ar putea să faci o mare greşeală! Astăzi fii iscusit, gândeşte bine şi poți avea numai de câştigat! Astăzi fii puternic, fii Rac în armură şi vei avea mai mult de câştigat. Ai nevoie permentă de bani ca sa-ti satisfaci micile si mai marile capricii, dar acest lucru este un motor si o motivatie. Vremea capricioasă, de fapt, te avantajeaza şi te inspiră să începi noi proiecte, să ai noi idei. Eşti intr-o perioada creativa. Nu te lua după cei bogaţi, oricum ei nu intră în Împărăţia Lui!

Horoscop vineri, 26 martie. Zodia care nu-și cere iertare niciodată. Încearcă să-ți îndrepți greșelile

LEU   Ziua are doua coordonate: o mare şi necuprinsă dorinţă de schimbare şi o criză de lene urmare asteniei de primăvară şi oboselii cronice. Probleme clasice ale marilor feline din jungla de beton! O veste bună de la unul dintre membrii familiei. O mică supărare, dar pe total perioada, ziua, iti este favorabilă. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai nici o importanţă. Ia, din timp, masurile care se impun, ca sa nu intri in criza de timp. Din trecutul tău apare o situatie uitata, dar pe care poti sa o rezolvi rapid cu ajutorul anturajului, colegii, sau prietenii.

FECIOARĂ   La serviciu nu intra în panică, trebuie să te relaxezi şi să laşi treburile aşa-zis urgente. Ocupă-te de treburile importante. Dar vezi care proiecte sunt pe agenda șefului. Au prioritate! Nu te baga in sufletul si problemele altora. Ofera-ti ajutorul numai daca este cerut cu insistenta. Pentru un timp este bine sa pastrezi judecatile de valoare si sentintele pentru uzul propriu. Dacă eşti obosit, te duci şi te culci, asta este toată filosofia şi Marele Secret al Universului! Relaxează-te, odihneşte-te, dormi şi visează frumos!

BALANŢĂ    Astăzi ai o formă bună şi un randament optim la serviciu și acasă. Este bine şi stelele te favorizează să termini tot ceea ce poţi şi să nu laşi în urmă prea multe lucruri în coadă de pește. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe prieteni. Un prieten, la rândul său, îţi solicită ajutorul. O perioada buna, pe care o meriti. Metodic si cu geniul armoniei cum esti – ai certe calitati pe care perioada aceasta de timp le pune in valoare. Daca cauti ceva, cumva, atunci ai toate sansele sa le gasesti in următoarea perioada, care începe astăzi.

SCORPION    Nu face pe politicianul. Adică, nu fii nesimţit, dacă ai ceva să-ți reproșezi! E corect să spui cuvintele magice: “uite, dragă, am greşit, iarta-ma”! Încearcă să îndrepţi, sau să compensezi! Trebuie să ai încredere în promisiuni si sa pastrezi vie speranta, dar nu te implica total.  Multe surprize plăcute si altele mai putin agreabile – spun veştile, pe seară. Un incident neplăcut în a doua jumatate a zilei poate fi evitat cu prudenţă şi respectarea regulilor, mai ales de circulaţie. Străluceşti într-un grup, sau te bucuri de o veste, pe seară. Semnele de foc te pot ajuta să treci o cumpănă. 

Horoscop vineri, 26 martie. Zodia care nu-și cere iertare niciodată. Încearcă să-ți îndrepți greșelile

SĂGETĂTOR   Ai avut o bănuială, iar acum ţi se confirma viziunea. Vremea capricioasă din primăvara aceasta te obligă doar la activităţile obișnuite, cotidiene. Evită eforturile şi deplasările care nu sunt absolut necesare. Nu lua nicio hotărîre, aşteaptă până mâine. Ia-o mai uşor, nu te ambala peste măsură, că nu este cazul. O veste aşa-şi-aşa îţi îndreaptă atenţia către o relaţie sau o afacere din trecut. Astazi nu lua decizii importante şi nu programa întâlniri. Limitează-te la activităţile de rutină şi la oamenii pe care îi cunoşti foarte bine.

CAPRICORN  Nu lua hotăriri pripite, urmăreşte ce se întâmplă în domeniul intereselor tale. Atenţie la vremea de primăvară capricioasă care îţi adoarme simţurile şi vigilenţa! Fii atent, ceva se întâmplă! Nu te implica în promisiuni. În orice caz, responsabilităţi crescute, acasă şi la serviciu, te bagă în corzi. Ai nevoie de mai mulţi bani şi nu ştii de unde. Problema pare a găsi o rezolvare temporară, mai pe seară. Tot atunci îţi dai seama că nu poţi trăi din amintiri şi ca veşnicele tale comparaţii nu-ţi fac decât rău.

VĂRSĂTOR    Conflict dintre ceea ce vrei şi ceea ce poți. Nu forţa găsirea unei soluţii, temporizează. Nu lua decizii importante. Amână tot ceea ce poţi amâna, pentru altă zi, mai favorabilă. Totuși, o zi bună! Proiectele începute în această zi pot aduce rezultate excelente. Totuşi este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doresti sa cumperi echipamente pentru menaj. Ultima jumatate a zilei este mai putin prielnică, dar cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, poți evita neplăcerile. 

PEŞTI   Conjunctura este favorabilă, în special la cumpărături, doar este vineri, zi rituală de cumpărături săptămânale. Cu tact şi calm poţi evita micile neplăceri cotidiene. Zâmbeşte mult şi nu te lăsa provocat! Dorinţa de schimbare şi marea tentaţie te fac să cheltuieşti prea mult. Incearcă să începi de pe acum să-ţi organizezi viaţa, este o perioadă favorabilă pentru interesele tale. Este o perioadă propice pentru implicare sentimentală şi socială. Trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit. Perioada este de asemenea favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, tehnologie sau de educaţie.

Horoscop vineri, 26 martie. Zodia care nu-și cere iertare niciodată. Încearcă să-ți îndrepți greșelile