Horoscop vineri, 10 mai. Zodia care stă pe un butoi de pulbere. Trebuie să-ți păstrezi calmul

BERBEC Această zi bogată în oportunități de a te enerva sau de a-ți schimba brusc starea de spirit îți poate afecta destul de mult activitatea ta profesională, astăzi. Nu fi încăpățânat, îți poți pierde timpul și, mai important, energia ta prețioasă. Ca să nu mai vorbim de urmele lăsate de conflicte, urme care durează mult până se estompează…Atmosfera pare că seamănă cu tine, toți par să fie puțin sensibili, dar plini de bunăvoință.

TAUR Par să fie mulți bani în mișcare, să sperăm că sunt venituri și nu comisioane! În orice caz, ziua de vineri pare să fie o zi plăcută. S-ar putea să primești vești bune! E posibil să dorești să-ți faci unele planuri de plecare, dar pare că aceste planuri pot fi greu de materializat. Mai bine te ”lipești” și tu de alți prieteni mai organizați și cu mai mult timp liber pentru plănuiri, nu ar trebui să regreți!

GEMENI Simți nevoia să te deconectezi de la programul tău încărcat? Răsfață-te cu o activitate creativă sau o activitate sportivă distractivă în pauza de prânz. Sau poate poți găsi câteva activități de agrement distractive pentru a doua parte a zilei! Noile proiecte te pot ajuta să ai mai multă încredere într-un viitor romantic promițător. Nu este nevoie de prea multe pentru a te consola. Pari să ai o atitudine bună, corectă, bravo!

RAC Chiar dacă poți să te simți nemulțumit, nu întrerupe o relație de prietenie sau romantică, poți fi orbit de un acces de individualism temporar. Acest interes pentru tine poate fi benefic, în sine: îți poate permite să scapi de diferitele dependențe, care, adesea, îți pot împiedică dezvoltarea personală. Indiferent dacă este cu persoana iubită sau cu cineva nou, poți simți că trebuie să-ți testezi puterea. Ai putea încerca să-l captivezi celălalt, să-l fascinezi pentru a-l atrage către tine. Tehnica s-ar putea dovedi eficientă.

Horoscop vineri, 10 mai. Zodia care stă pe un butoi de pulbere. Trebuie să-ți păstrezi calmul

LEU Luna complice pare că îți luminează viața socială, inducând o înțelegere, un contract, o căsătorie. Pare a fi încurajată munca în echipă, precum și comerțul și noile tehnologii. Viața ta de zi cu zi poate să fie plină de o mie de întâlniri, conexiuni și evenimente, uneori stresante, întotdeauna profitabile. Gustul pentru descoperire te poate determina să creezi noi proiecte, dar poate fi necesar să sacrifice mult timp și să ai multă răbdare, ca să reușești!

FECIOARĂ  Vineri pare să fie o zi excelentă pentru a rezolva restanțele de muncă într-o atmosferă plăcută de descoperiri și lucruri noi. Ai toate șansele să te miști foarte confortabil, înarmat cu obișnuita ta conștiință profesională, te poți dovedi mai mult ca niciodată a fi un angajat sau un colaborato de încredere: și punctual și diabolic de precis.

BALANŢĂ Concentrându-te pe lucruri neimportante, poți să te torturezi degeaba. Fă un pas înapoi față de anumite relații profesionale, poți realiza că nu este atât de grav pe cât pare.

Aminteşte-ţi proverbul „Morile zeilor macină rar, dar extrem de fin!”. Lasă lucrurile să se așeze de la sine și nu mai încerca să controlezi totul, este calea cea mai sigură către epuizare fizică și mentală!

SCORPION Nu amesteca lucrurile, nu mai fi confuz și nu-ți mai face atât griji. Pentru început, compartimentează munca, familia și plăcerea, petrece ziua cu calm, departe de sursele de tensiune pe care le poți aborda într-o zi sau două. Poste fi bine să-ți canalizezi agitația către muncă, poți valorifica acolo toată energia de care beneficiezi și îi poți da un rost pozitiv!

Horoscop
Horoscop/SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop vineri, 10 mai. Zodia care stă pe un butoi de pulbere. Trebuie să-ți păstrezi calmul

SĂGETĂTOR Perspectiva unui nou curs de formare sau a unui proiect personal poate genera oportunități care te pot motiva. Acest lucru poate susține un echilibru interior frumos. Întrebările existențiale par să aparțină trecutului, mergi înainte cu curaj. Poți fi într-o mică criză de timp, fie că eşti la muncă, fie că eşti acasă. Nu promite nimic, nu poţi să ajungi în două locuri în acelaşi timp. Trebuie să-i da bice, n-ai de alea!

CAPRICORN Este o zi bună să te uiți la realizările tale emoționale și să faci un bilanț al așteptărilor tale cu luciditate, dar și intuiții bune. Luați în considerare emoționalitatea partenerului domniei tale. Dincolo de sentimentele ei, reacțiile ei pot fi un mare indicator al stării ei de spirit. Bunătatea și perfecționismul tău îți pot aduce noroc! Te simți util și îți vom întoarce favoarea. Cunoștințe noi, discuții pline de viață îți vor puncta în mod pozitiv ziua.

VĂRSĂTOR Bucură-te, ar trebui să fie puține obstacole în calea dorinței tale de progres astăzi. Probabil că vei avea idei originale pentru a-ți îmbunătăți viața ta de zi cu zi și a altora. E posibil să se facă remarcată, în special, originalitatea de care dai dovadă în majoritatea abordărilor tale. Nu te forța să joci niciun rol. Autenticitatea este unul dintre atuurile tale, oamenii te apreciază, adeseori, fix pentru acest lucru!

PEŞTI Pare că stelele îți ascut voința, liberul arbitru, în această zi de vineri și te pot împinge sa scapi de influențele externe și de dependențele parazitare. Notează-ți ideile personale, metodele alternative: au ceva nou, ceva nou pe care l-ai putea face profitabil în două sau trei zile. Lasă-ți grijile profesionale deoparte și îndreaptă-te către alte climate mai creative și mai constructive.